0 oy
1,319 göst.
Aile kategorisinde tarafından
3 sene oldu evleneli sanki 3 asır gibi geliyor bana hiç ama hiç istediğim gibi olmadı 1 yaşında oğlum var o olmasaydı geçen sene boşanacaktım bir insan bu kadar mı nefret ettirir kendini ya bir 5 kuruşunu bile bana layık görmüyor keseler bir diye annesine veriyor ya keseleri bir olupta karısının ihtiyaçlarından kesmeyen insanlar illaki vardır bu sadece bir örnek o kadar kötü davranışları yaptıkları varki ben Allaha havale ediyorum Allah hakkımı sorsun inşallah bu anacı dengesizden daha önce beni isteyenlere bakıyorum karısını el üstünde tutuyor gördükçe dahada moralim bozuluyor neden böyle oldu nasıl böyle bir hata yaptım diye kendime çok kızıyorum  evlendiğine pişman olan varmı benim gibi 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Var canım ben. O kadar pişmanım ki ve aynen senin gibi beni de çok isteyen oldu ama ben ***** gibi seviyorum başkasını istemem dedim
tarafından
Kendime çok kızıyorum nasıl böyle geri zekalılık yaptım diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yalniz değilsin benimkinin durumu gayet iyi özel hastanede dogum yapmak istedim 4500 TL çok diye devlette yaptirdi gitti 10 bin TL ye anasigile klima taktirdi ben dogum yapmadan 2 3 gün önce 
tarafından
Ya Allah sorsun hakkını canım sanada haksızlık yapılmış Allah hakkımızı sorsun inşallah
0 oy
tarafından
kader kismet evlilik sabir isi.kardeşim 
tarafından
Öyle ama Allah kuranda diyor biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık kaderdir doğrudur ama kendime çok kızıyorum eşşeklik bende ki böyle insana evet demişim iyice düşünmeden
tarafından
zaman zaman herşey yaşanıyor orta yolu bulmak onemli evliliği sonlandırmak cozum degil cogu zaman anlaşmaya bakin olmadysa büyüklere soyleyin mesela.baba cok ahlaksiz edepsiz degilse cocuklarin aile ortamında büyümeye ihtiyacı var herseyden once
tarafından
Büyükler herzaman bu sorunların içinde büyükleri takmıyor adam
0 oy
(5,535 puan) tarafından
Biz birlik değiliz ama dükkanlarına falan ortak ne eksik olsa alınır ihtiyaç alınır Büyük paralar bir yerde. Büyük paralar bir yerde toplanıyor ona göre tekrar ürünler alınır 
0 oy
(53 puan) tarafından
Boşanmamak için önünüzde engel olan ne ?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
29 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+10 oy
29 cevap 1,277 göst.
25 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,007 göst.
0 oy
6 cevap 364 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu