0 oy
1,191 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
17 yasindaydim o zamanlar birazda saf biriyim evli bir adamla konusmaya basladim sonra pişman oldum yuva yikanin yuvasi olmaz derler dedim ayrildim... yalniz adam cok tehlikeli biri kimle konustuysam bana onu soruyor sen nasil kurtuldun benim pesimi birakmiyor diye halbuki ben konusmak istemiyorum deyince tamam dedi sahte hesaplardan istek atmaya başladi o dönemler...simdi evliyim cocugum var bi baktim istek atmis sonra geri cekmis instagramda üstte bildirim varya ordan gordum engellesem eşim adini biliyor adamin engel listesinde gorurse sıkıntı olur ne yapmaliyim sizce neden gonderdi yanlislikla gondermis olabilir mi 

31 Cevaplar

+4 oy
(873 puan) tarafından
Görmemezlikten gel. Evlisin cocugun var. İstek atmaya devam ederse o zmn engelle eşine de söylersin 
tarafından
Aynn bak arkads ne güzel demiş sana post sahibi++
(508 puan) tarafından
Şuan engelleyemem zaten cunku eşim adini biliyor aynen dediginiz gibi gormemezlikten geldim istek atip geri silmesi normal degil ben evlenmeden eşime bahsettim bu adami ama eger istek atarsa bidaha diyecegim eşime
tarafından
Ayynn de kiz
-Reklam-
+2 oy
(1,610 puan) tarafından
Bence sosyal medya hesabını kökten sen kapat 
(566 puan) tarafından
Bencede yada profilsiz farklı isimde aç illede acam diyosan kulağın rahat olsun
(508 puan) tarafından
Bi arkadasimi rahatsiz ediyormus bana onun fake hesaplarini atti hic abartmiyorum 15-20 fake hesabi var
tarafından
Kardeşim hesabını ne diye haka kapatmıyprsun ya cokmu onemli Allah askkna
+1 oy
tarafından
Bu kadar sıkıntılı bi tipse kapa hesabini direk. 
(508 puan) tarafından
O donemler zaten kapatmistim aradan 8 yil gecti gecen sene actim hesabimi bugun istek atmis silmis geri
tarafından
Yani evliligini riske atmaya degmez kapa gitsin kullanma nolucak
+1 oy
tarafından
Aile huzurunuzda değerli mi internet? Kapatın, demek ki kaç yıl geçse de sizi bulmaya çalışacak.
0 oy
tarafından
En iyisi sosyal medya hesabini kapatmak. 
0 oy
tarafından
İnstegramını kapatmalısını
0 oy
tarafından
Bence hesabını kapat yada değiştir başka bir isimle yani senin olduğun belli olmasın iyice saplantı haline getirirse kurtulamissin Allah korusun huzurunuz kaçar 
0 oy
(228 puan) tarafından
Eşinin içine kurt düşürme bence .erkekler böyle şeyi farkederse görürse kolay kolay unutmazlar.evliligini etkiler.bence söyleme bile eşine ve direk hesabını kapat 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Fotoğraflarını arsivle kocan sorarsa arşivde silmedim yedekliyorum dersin. Profil fotoğrafını ve kullanıcı adını değiş mesela adın ne bilmiyorum ama değişik yaz adını 
0 oy
(2,769 puan) tarafından
Sosyal medya evliliğinden önemli değil tamemen kapat 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Görmemezlikten gel zaten geri çekmiş 
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Bisi yapma devam ederse eşine söyle hic gizli saklı bisi yapmaki eşinde yanında olsun
0 oy
(122,405 puan) tarafından
instagram kullanma bence
0 oy
tarafından
Hesabını kapat bir daha da kullanma zor durumda kalırsın 
0 oy
tarafından
Sosyal medya hesaplarını kapat 
0 oy
(63 puan) tarafından
Kapat instagramı. Çok gezmeyi seviyorsan fake bir hesap açıp orada takıl
0 oy
(88 puan) tarafından
İsteğini reddedip görmezden gelin hiç bulaşmaya bile değmez
0 oy
(5,536 puan) tarafından
Adam kendini hatırlatmaya çalışmış  gibi geldi bana 
0 oy
tarafından
Zamanında birilerinin yuvasını yıkmaya çalışırsanız işte gün gelir sizde huzursuz olursunuz 17 yas çokta küçük bir yaş değil 
0 oy
(917 puan) tarafından
Kapat bütün hesaplarini

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 553 göst.
2 Haziran 2021 Aile kategorisinde Mlktn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 548 göst.
28 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde busekrm (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,679 göst.
15 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 406 göst.

403,714 soru

12,095,455 cevap

36,395 kullanıcı

...