0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (800 puan) tarafından
Kızlar görümcem doğum yaptı göğüs ucu kullanıyor o nasıl sabit durur göğüste birde emziriyor ya emzirdiği için saat tutmamıza gerek var mı nasıl yapılıyor biri anlatabilir mi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
cnm bebek kucukse ozellikle 40 50 gun 2 saatte bir emzirmeli sarilik olmamasi acisindan 20 30 gunden sonra sarilik olmadiysa uyuyorsa falan 3 e de swrkanilir.. gogus ucu sabit kalmiyor iyice elinle genisletip goguse taksin ki vakumlasin. bir de yuvarlak gogus ucu var o daha fazla gogusfe kaliyor yarim onlanlar durmuyor bilgine
(800 puan) tarafından
Aventi almışlar onu kullanıyor şuanda daha 5 günlük öle doyasıya içmiyor emiyor 20 dk sonra uykuya dalıyor
tarafından
evt kastettigim yarim bu oluyor onla ben cok zorlanmistim wee baby aldim o yuvarlak eczanelerde de var.
(800 puan) tarafından
Memnunmusun wee baby den benim de doğuma az kaldı bende wee baby almayı düşünüyorum o kadar para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
tarafından
gayet memnunum ilkinde de onu kullandim 2. de de hatta madem kullaniyoruz iyisini alalim diyerek onu da almistik ama ondan hic memnun kalmadim yapismiyorkisa taraflarindan hava aliyor
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Kızlar yarınızda çoğunuz anne bilgi verecek yok mu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 137 göst.
0 oy
7 cevap 197 göst.
+2 oy
20 cevap 453 göst.
0 oy