0 oy
426 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (145 puan) tarafından
1 yaşında oğlumun lenf bezi şişti demiştim bugün başka bı doktora götürdük özele ultrason la baktılar sonra sonuçları doktor bakıp kötü değil dedi ilaç verdi inmezse 1 haftaya biyopsi dedi çok korkuyorum oğlum için doktora dedim kötü biseymi yok enfeksiyonla alakalı oluyor inmezse ultrasona biyopsi demişler çok üzgünüm elim kolum kalkmiyor

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(145 puan) tarafından
Allah razı olsun canım saol
-Reklam-
0 oy
(16,051 puan) tarafından
Kız bağırsakta mı şişen bizim kızın da şişti korkma enfeksiyon kaynaklı lenf bezi şişer 2cm e kadar normal hatta 
(145 puan) tarafından
Biyopsi demesi korkuttu beni canım böyle demesi normalmi ama çıkarken doktor bana korkma %90 enfeksiyonla alakalı dedi hemen biyopsi düşünme dedi
(16,051 puan) tarafından
Dr en kötü ihtimali de söyler genelde
(145 puan) tarafından
Anlamadım canm
(16,051 puan) tarafından
Canım onun görevi en uc olanı da söylemek ama bu sık karşılaşılan bi durum yani korkma
(145 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun biyopsiyi yaptırmak istemiyorum cnku ultrason la bakti bişey görmedi yavrumu delik desik etmek istemiyorum
0 oy
(1,191 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Neden kaynaklı böyle bir şey olmuş? 
(145 puan) tarafından
Canım hastalandıktan sonra cikdi neden böyle oldu bilmiyorum
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım benim oğlumun da şişmişti biyopsiye faln gerek kalmadı korkma
(145 puan) tarafından
Ne dediler canım size de mi biyoopsi doktor biyopsiyi düşünme en son cagre inmezse dedi ama ben çok kötüyüm agliyorum
tarafından
Verdiği ilaçlarla düzeldi canım kız ağlama bişey yoktur
(145 puan) tarafından
İnşallah canım bizimkide düzelir dua edin lütfen oğluma
0 oy
(164,075 puan) tarafından
allah sifa versin bacim
(145 puan) tarafından
Amin bacım Allah razı olsun
0 oy
(1,369 puan) tarafından
1 haftaya inmez ya geçende soyledim sana çok uzun sürüyor inmesi. Kan verdiniz mi kana baktılar mi biyopsi gerekli olsa devlet Hastaneside isterdi zaten canım yani benim düşüncem böyle
(145 puan) tarafından
Canım biyopsi istemesi benide korkuttu endişelendim açıkçası kan almadı ultrason la bakdi antibiyotik verdi gerileme olmazsa biyopsi dedi
0 oy
tarafından
Geçen de demiştim lenf nodülleri enfeksiyon kaynaklı oluyor zaten ama öyle hemen kaybolmuyor ki çocuk iyileşir iyileşmez. Yavaş yavaş gidiyor. Büyümediği sürece, hareketli olduğu sürece sorun yok diye biliyorum. Ben senin yerinde olsam 3. bir doktordan bilgi alırım. Biyopsi yapışacak kadar büyük mü ya da çok mu uzun süredir var?
(145 puan) tarafından
Biri canım misket kadar diğeri ondan biraz daha büyük ben internetten bakıyorum daha buyuk lenf bezine biyopsi yapıyorlar oğlumun 5 aydır var belkide ben bunu söyledim ondan istedi ama bazen bezeler kalıcı olabilio oğlum da 5 aydır bı sikinti yok sıkıntı olsa belli olmazmiydi illaki kafam çok karışık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 417 göst.
11 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,035 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,448 soru

24,401,091 cevap

350,136 kullanıcı

...