Kızım 15 aylık ve hemen hemen 2 aydır çorap yiyor. Yutuyormu bilmiyorum. Wc gidip gelene kadar dişleriyle koparıyor geldiğimde az parçalanmış oluyor bas parmak kısmı. Şuan acayip üzgünüm sinirliyim. Ne biliyim yaa arkamı dönmeye gelmiyor. Her çocuk böyle mi? Benim kızımda mı gariplik var ? Oturup aglayasm var. 2 aydır güzellikle hayır yeme kızım yapma kızım diye diye bugün sinirlerim alt üst oldu. Abartiyormuyum normal bir durum mu? Dişleri çıkarken bile hiç ağzına birşey almazdı. Şimdi yerde ne bulsa ağzına götürüyor. Delirmek üzereyim. Bana birşey söyleyin kızlar
Ne çözüm bulmam lazım. Çoraplarını çıkardım. Kii evimde soğuk Ankara'da oturuyorum. Kaç gündür sel götürüyor. Ev serin. İnce çorap giydiriyordum. Şimdi hasta olacak mı idrar yolu enfeksiyonu olur mu diye hergün birşey düşünmekten uyurken bile dinlenemiyorum. Eşim ne var ki çocuk buyutmekte diyor al sen bak ozaman bee
Sakinlesmem gerek evet biliyorun o yüzden buraya yazıyorum zaten. Hergün baş ağrısıyla uyanıyorum. Yüz kere zibini degistiririm terlediginde. Altını ıslak bezle hiç silmedim doğduğundan beri hep suyunu hazırlarım . Eşim bana diyor normal değilsin. Yaa anlamıyorum ne güzel kızıma bakıyor demesi gerekirken yanlış mı yapıyorum. Madem yaptıklarım yanlış çıkardım çorabını. Gördüğüm anneler gibi olacam. Rahat amann oda bulur buda olur hasta olunca iyileşince geçer diyecem. Bu seferde kötü anne kızına bakamıyor oluyor.
Soru başlığını bile bulamıyorum şuna bakın.
Amann yaa çorap meselesini anlatıyordum. Konu nereye geldi . Ne yapmam lazım normal mi? Geçici bir süre mi alışkanlık mı?