0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar dünden beri perinatoloji bölümünde yım merak edenler olmuş Allah razı olsun bebeğim iyi de değil kötü de değil ama yatıyorum kalp atışı çok zayıf iyi olacak inşallah çünkü dün kalp atışı alamadım diyen doktor vardı neyse şimdilik iyiyiz ne kadar yatacağım bilmiyorum Allah hepinizden razı olsun..2. bir konu var burdan samimi olduğum birkaç kişiden öğrendim senaryo yazıyor yalan söylüyor diyenler olmuş bu beni çok üzdü tabiki siz inansaniz da inanmasanizda bana bir faydaniz yok yani yasadiklarima müdahale edemiyorsunuz görmüyorsunuz sadece güzel şeyler duymak dua etmeniz iyi hissettiriyordu tabi herkes inanıp inanmamak ta özgür ama bir karar aldım asla ablamla ilgili bişey paylasmayacagim burda çünkü gerçekten hastanede öğrendim burda geçen dedikoduları ve çok üzüldüm hasta yatağında daha fazla üzülmek istemiyorum son bir bilgi vereyim ablam şu an çok iyi kendinize iyi bakın Allah'a emanet olun hayırlı akşamlar

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Her bu konu açıldığında söyleyeceğim. 

Eşiniz , ablaniz , abiniz , anneniz yada babanız.. Ailenizden , hususi hayatınızdan burada bahsetmeyin. 

Bu zamana kadar bahsetmedim , kimseye beni vuracağı silah vermedim eline. O yüzden buradan kimse uzemez beni. 

O yüzden anlatmayın. Sonuçta klavye sizin elinizde kimse zorla anlattirmiyor.

Bebeğinin güzel haberlerini al en kısa zamanda canım ❤️

tarafından
Bunu anladım canım yinede çok sağol sadece dua almak güzel şeyler duymak iyi geliyor insana ama haklısın ilk defa yaptım bu hatayı bidahasi olamaz zaten
tarafından
Burası öyle bir yer ki bir sene geçse de çıkartırlar karşına. En azından ders olmuş oldu bu zamanda boşver bunları düşünüp kendini üzme. Bebeğini düşün ve dua et
tarafından
Öyle tabiki değil buradaki insanlar şu an kimseye kafa yoracak durumum yok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Son cümlene cok güldüm geçmiş olsun cnm
tarafından
Kız kendimde değilim emanet yazacaktım kusura bakmayın
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Dedikoduları sana yetiştiren de ne bileyim 

Çok geçmiş olsun tatlım Allah şifalar versin
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşaAllah 
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Ablanda sense bebeğinde hep iyi olursunuz inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın kimseyi ne dediklerini takma kafana üzülme moralini yüksek tut..❤️
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Allah inşallah bazı insallara vicdan versin insllah

Çok geçmiş olsun inşallah tez vakitte iyileşirsin insllah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 285 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde zehrosminnakkus2 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 691 göst.
0 oy
27 cevap 988 göst.