+1 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (339 puan) tarafından
Herkes aldatıldım diyo çok korkuyorum öyle bişey olurda anlayamazsam diye sanki herkes yapıyo çok seviyoruz birbirimizi iyi de gidiyo evliliğimiz ama içimde hep bi korku var başıma gelirse diye 5 yaşında oğlum var bide 4 aylık oğlum oldu RABBİM bu acıyı yaşatmasın .

10 Cevaplar

0 oy
(485 puan) tarafından

Anlamadığınız müddetçe aldatılmış sayılmazsınız. :)

15 senedir insanları bosayan biri olarak iddia ediyorum, aldatılmayan kadın oranı en fazla yüzde 10 falandır. 

(64 puan) tarafından
Valla benim kafası namazdan kalkmayan kocamda eskort hastasi napcan hahshah :D hepsi yapıyor. millet sofi diyor mesela gahshahhs allahin sapığı diyorum gülüp geçiyorum. Herşeyin bı zamani ver işte günü gelince hesaplascaz bakalım :)) şimdilik meydan sofinin
(14,128 puan) tarafından
Rabbim dogru yola ulastirsin insallah
(485 puan) tarafından
Asıl olay sofilerde zaten. Boşanma dosyalarını görseniz... :)
(14,128 puan) tarafından
Ne kadar uzucu:( Rabbim firsat vermesin sasirtmasin
(1,367 puan) tarafından
Her davada ayrı bi şaşırma oluyordur. Gerçekten hiç beklemediğimiz insanlar yapiyo ya.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yoo korkmuyorum kendisi kaybeder 
(339 puan) tarafından
Öyle de işte
0 oy
tarafından
Korku ile yaşama okuma öyle postları sende
(339 puan) tarafından
Haklısınız ama merak işte
tarafından
Ne geliyorsa merakdan geliyor valla :))
(339 puan) tarafından
Aynen öyle:)
0 oy
(865 puan) tarafından
Bu sohbet kısmına yeni girmeye başladım hamilelik kısmını takip ediyordum şimdiye kadar. Ama burdaki yazılanları eşlerle akrabalarla ilgili olanları okudukça tövbe estağfurullah çekiyorum rüyalarımda sanki eşim aldatıyormuş gibi görüyorum 2. Ye hamileyim fena halde etkiledi beni burda okuduklarım. heralde diyorum hepsi gerçek olamaz baya hayal ürünü diyebileceğim şeyler de okudum çünkü. Bilemiyorum ama aynı bahsettiğin etki bende de oldu yani
(339 puan) tarafından
Gerçekten girmemek gerek demekki zarar veriyo
(865 puan) tarafından
Evet canım kesinlikle etkiliyor yani burda okuduklarımdan sonra eşimin davranışlarına dikkat kesilir oldum halbuki adam aynı adam yani :) aldatılma postlarına bakmamayı düşünüyorum artık o derece
(339 puan) tarafından
Bende öyle huzurum kaçıyo
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Buraya gore hayatini etkileme ya sonucta herkese her konuya acik bi platform herkes istedigini yaziyo sohbet dertlesmek isteyebiliyo cok takma
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Amin hiç bir kadına yaşatmasın ya
(339 puan) tarafından
Amin İnşallah
0 oy
(9,921 puan) tarafından
İnanki anlarsın erkekler pek akılı değil açık verir bişey unutur hiç bişey olmazsa bile hissdersin kadınlar hisseder diyolar
(339 puan) tarafından
Umarım
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Her zaman bi olasılık vardır canım buna kafanı yorup hayatını zehir etme öyle bisi olursa zaten er yada geç ayaklarına dolanıyor Allah ıslah etsin yaparlarsa ne diyelim kuzum
(339 puan) tarafından
Bende öyle severek evlendik seviyoruz da ama yapmaz diyemiyorum
(13,566 puan) tarafından
Durduk yere isgilendirme kendini zaten bisi saklarsa hal hareketlerinden bi terslik olduğunu anlarsın kuzum ben öyle düşünüyorum
(339 puan) tarafından
İnşallah yapmaz ama yaparsa RABBİM karşıma çıkartsın sa*****erine koyulmak istemem belli edip eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek de istemem açıkçası :)
(13,566 puan) tarafından
Kimse istemez canım böyle bisi ile karşılaşmak ama illaki haberimiz olur bi yerden sonra Allah şaşırtmasın
(339 puan) tarafından
AMİN INŞALLAH
0 oy
(523 puan) tarafından

Seven erkek aldatir:D sevmeyen erkek bosar yoksa niye bosamadan aldattsin:D:P

(339 puan) tarafından
Aman aman böyle sevgi istemem
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Evet ciddi manada günde en az 1 tane aldatma postu açılıyor... Rabbim herkesin yuvasına huzur versin 
(339 puan) tarafından
AMİN INŞALLAH

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 283 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cansell (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 60 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu