0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (781 puan) tarafından
Kaç gün kızlar kaldnz 

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım sen dogurmadın mı. Doğurdum postlarini gorunce sensindir diye açıyorum valla :) akışına bırak hayırlısiyla doğur. Cok fazla kafana takıp son günlerini haram etme kendine. 
(781 puan) tarafından
Yaa bugün öğrendim sezeryan olcakmsim ya :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben iki gün kaldım canım
(781 puan) tarafından
Normalde iki gece mi kaliniyo
tarafından
Özelde iki gece kaldım ben canım
0 oy
tarafından
Özele gitmedim bilmiyorum canım Rabbım yar ve yardımcın olsun inşallah 
0 oy
tarafından

Canm ilkimi özel de yaptm 

Normal doğum gece 11:28 gece bebegim doğdu

Öğlen iki gibi taburcu oldm

Sezeryani da bildiğim kadaryla gazini çikartnca wc ye gittignde 

0 oy
(485 puan) tarafından
Normali iki gece. 
0 oy
(14,766 puan) tarafından
Kuzenim 2 gece kaldı zoelj geçti onun sezeryan 
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Ben bir gece kaldım cnm  duruma göre değişiyor eğer iyiysen bir gece kalıp sonraki gün taburcu olursun
0 oy
(4,394 puan) tarafından

Geldi yine iki gözümün çiçeği :D bende normal beklerken sezeryan oldum  son anda kuzum özelde yaptım doğumu sabah yatısım yapıldı 3 te doğuma alındım ertesi gün aksama doğru 4 5 gibi taburcu oldum daha erken de çıkartacaktı aslında doktor ama wc gaz işini halledememiştim diye bekletti beni aksam taburcu etti Bi aksilik olmadıkça Bi gün kalıyorsun sadece 

(781 puan) tarafından
Ya yazaym dedim özlemişsindir :) bugün seserysn dedi bana sen epidrul mi spinal mi oldun
(4,394 puan) tarafından
Gözüm yollarda kaldı :)) bebekten dolayı çok giremiyorum kuzu girince de sana denk geliyorum yine de :) ben spinal oldum zaten sezeryanda epidural yok benim bildiğim ya spinal olursun ya da tamamen bayılmak istiyorum der genel anestezi ile olursun ama kesinlikle tavsiyem spinal benim ilk bebeğim hic ameliyat olmamıştım çok korkuyorduö hep normal doğum yapacağım diyordum sezeryan aklımın ucunda bile yoktu çok korkuyordum korktuğum en sonunda başıma geldi ebeye dedim korkuyorum bu duruma hic hazır değildim çok ani oldu tam mı bayıltsalar beni diye o da bebeğinin dünyaya geldi ilk anı ilk ağlayışını sesini duymak istemez misin o anı yaşamak istemez misin dedi öylelikle spinal oldum çok da iyi oldu her anı gördüm bebeğimin çok kısa sürüyor zaten ve hiç acı hissetmiyosun korkacak hiç bir şey yok canım
0 oy
tarafından
Gittiğim hastane de normalde bir gün sezeryanda iki gün kalınıyormuş. İnşallah normal olur da eve dönerim. 
0 oy
(2,421 puan) tarafından
Duruma göre değişir cnm sezeryanla olanların afedersin gaz çıkara biliyorsa birgün ama tam tersi bir durum olursa iki gün bekletilir diye biliyorum 
0 oy
(554 puan) tarafından
Öğlen 12 de sezeryan oldu ertesi gün 7 gibi çıktık hastaneden
0 oy
(52 puan) tarafından
Sence özel seni iyi olsanda 1 günde birakirmi
0 oy
tarafından
Özelde 1 gece kaldım ertesi gün taburcu 
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Benı 2 gece tutacaktı ama ben yırttım kendımı ewome gıdecem diye nefret edıyrıum hastahaneden doktordan basıyo benı oralar hayatımda toplasan 10 tane agrı kesocı ıcmıslıgım bıle yok....

2 tutarlar seni. Dusun ben hemen cıkıcaö dıye kıyafet bıle goturmedım:) duramam orda 
0 oy
(135,915 puan) tarafından
her hastane baska kiz degisir
0 oy
(351 puan) tarafından
Özelde bir gece kaldım canım sağlıkla kucağına al inşallah 
0 oy
tarafından
Bır gece kaldım ertesı gun cıktım ben
0 oy
tarafından
Ben 1 gün kaldım
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Akşam 9 da doğum yaptım bir sonraki gün akşam 7 de çıktım
0 oy
(2,595 puan) tarafından
ben 1 gece kaldım yengem 2 gece kalmıştı ama genel olarak 1 gece kalınıyor canım

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 146 göst.
8 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karars8z (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Melisakay67474 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 168 göst.
11 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (852 puan) tarafından soruldu

412,551 soru

12,420,659 cevap

45,200 kullanıcı

Kategoriler

...