İlk defa bu denli ciddi yazıyorum rica ederim beni sevmeyen ve negatif enerji alanlar beni engellesin. Buraya eskiden samimi olduğum insanları özlediğim ve onlarla konuşmayı şaka yapmayı çok sevdiğim için geldim... Kimseden nefret etmedim etmiyorum kimseyi umursamıyorum sadece arkadaşlarımla burda güzel vakit geçirmek istiyorum ve sizin engel olmanızı istemiyorum. Eğlenceli sohbetimi bölmenizi istemiyorum. Ben gerek kişiliğim, gerek yaşam tarzımla zaten kendimi bilen bir insanım. Gösteriş yapmıyorum diye beni alt sınıf olarak görüp iki espiri yapıyorum diye deli yerine koymayın. Benim burda gösterdiğimden milyonlarca kat fazlası olduğumu bilin. Ben her yerde bir anneyim ama aynaya baktığımda hala bir çocuğum. Tanımadan yargılamamam kimseyi. Eğer gerçekten bir post içeriğine karşı yada hesaptan nefret ediyorsam girip cevap vermem. Kimseyi aşağı görmem yada üstün tutmam bu benim karekterim. İnsanları mutsuz görmek beni üzüyor ise o ortamı neşelendirmek için elimden geleni yaparım çünkü insanız benim bile bazen neşeli şeyler görmemeye ihtiyacım oluyor. Dediğim gibi bu bu konuda ilk ve son postum bir sonraki postlarimdan rahatsız olacaklar varsa lütfen hakaret etmek yada kaos ortamı yaratmak yerine admine söylesin ve beni engellesin.