0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar lapa olmayan çokta kuru olmayan bir kısır tarifi verebilirmisiniz ya tutturamıyorum ben

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım yağda soğanı pembeleşinceye kadar kavururum sonra salçayı ekleyip azda onu kavururm sonra bulguru eklerim bir turda onu kavururum kaynattığım suyu eklerim azar azar eklerim ince bulgur çabuk lapa oluyor çok ekleme bakarsın pişmedi dişe değiyor yine az az su ekle. Soğuyunca da yeşilliklerini katarım. Yağını bol koyarım kuru olmaması için canım ben böyle yaparım. Bazıları direk salçayı kavurmadan kaynar suyla bulguru ıslayıp yapıyor ama bana göre pek lezzetli olmuyor yani kendi görüşürüm bu afiyet olsun şimdiden. 
(886 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 531 göst.
20 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
24 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gizemmm12 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
10 Haziran 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 567 göst.
1 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,487,000 soru

24,309,293 cevap

344,630 kullanıcı

...