0 oy
1,213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından

Do

imagegdogumdan sonra hastanede giymek icin uygunmu sizce lohusa takımları cidden çok pahalı ya bu arada kapaliyim önü cokmu açık durur sizce illa lohusa takımı olması şart mi

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aslında bunlar daha rahat ama onu açık dersende daha üstten düğmeli olanlar var 
-Reklam-
0 oy
(2,599 puan) tarafından
Guzel düğmesi kolay aciliyorss iyiymis
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Aynısının bordosu var çok rahat 
0 oy
tarafından
Bunlar çok rahat oluyor bende almıştım 2 3 takım doğumdan sonra giymek için 
0 oy
(10,457 puan) tarafından
Bende buna benzer lacivert aldım bende kapaliyim rahat oldu. Ben birssine.com dan alım daha uygundu
0 oy
(534 puan) tarafından
Kolu uzun olunca damar yolu sıkıntı oluyor canım kısa kollu alıp üzerinde kolları uzun ama geniş sabahlık tarzı bir şey giyebilirsin
0 oy
tarafından
Valla canım ben buna benzer giymistism  hatta takımı bim den almıştım gayet rahat oluyor 
0 oy
(6,765 puan) tarafından
Bence cok güzel. Lohusa takimlari ates pahası 
0 oy
(72 puan) tarafından
Ben de bunun kırmızısını almıştım güzel ve rahat. Çok soluktu ama kırmızısı
0 oy
tarafından
Çok iyi oluyor ama tek sıkıntısı serum takılırsa kolu biraz dar kalıyor olmuyor bende bunun siyahını almıştım serum çıktıktan sonra giyebildim
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Siyah inciden al
0 oy
(454 puan) tarafından
Bende bunun desenli sini almıştım pembe ama .açık renk alma bence dışına leke cikabliyo . Çok rahat düğmeli olduğu için hemen emziriyodm
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Bende bu tarz  giydimgayet rahat oluyor canım. Lohusa takımı filan hep boş para .
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Evet ya gerçekten çok pahalı 35 haftalık oldum halla bisey almadım inşallah haftaya alırım tabi digurmazsam :))) ama bence bu iyi onu açık değil zatn kimse görmez bisey olmaz yani 
0 oy
tarafından
Kız bu gecelik mi;) pijama
0 oy
(13,744 puan) tarafından
Aynısının lacivertini aldım onu dugmelilerin onu hep böyle canim bende kapalıyım  o anlık işimi gördü 
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Çok güzel bide uygun valla.gecen sene o fiyata almıştım hemde şok tan (◍•ᴗ•◍)❤ çok kullanışlı şuan kaldırmisim yani bebeğini emzirincw çok rahat oluyor
0 oy
tarafından
Canım uygun ama koluna damar yolu ya da kan tahlili için sıvaman zor olabilir. Tesettürlü müsün bilmiyorum ama tesettürlü değilsen kısa kollu daha iyi olabilir yaz ayında doğum yapıcaksın. 
0 oy
(134,547 puan) tarafından
bunla cok rahat edersun
0 oy
(4,267 puan) tarafından
Fiyati cok uygun bende mi alsam acaba 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
11 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Priwti (265 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 552 göst.