0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar tayin tunceli hozata çıktı nası bi yer çalışma şartları nedir bilen var mı

3 Cevaplar

0 oy
(340 puan) tarafından
Biz merkezdeyiz cnm borma *** biter Allah kimseyi düşürmesin 15 güne bir görev 
(603 puan) tarafından
Sağolasın canım bilgi verdiğin için oğlum 1 yaşında gidip gitmemekte aşırı kararsızım 15 gün bir evin içinde naparım bilmiyorum bir de yalnız başıma ve küçücük bir yer kışın daha zor
(340 puan) tarafından
Cnm eğer kalabileceğin biter varsa tavsiye etmem ben çocukla çok rezil oluyorum bebeğim 18 aylik
-Reklam-
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Tunceli geneli zor diye biliyorum
(603 puan) tarafından
Ben de öyle tahmin ediyorum pek gidesim yok ama oğlum babasına çok düşkün kendimden önce onu düşünüyorum ayırmak istemiyorum
(9,234 puan) tarafından
Git git bak bızımkı Suriye'ye gidecek bebe 9 aylık
(603 puan) tarafından
15 gün napıcam tek başıma diye çok kaygı ediyorum aşırı sosyal ortamlardan dağa bayıra düşüyorum hep sonra sürekli memlekete gel git ayrıca dert valla kafam kazan gibi oldu ne zormuş asker eşi olmak batıda olduğumuzdan bilmezmişiz
(9,234 puan) tarafından
Batıdayım canım . Ama hudut karakolunda oldugunıcın sadece hafta sonu geliyor duvarlarla butunlestık.seneye tayın beklerken Suriye görevi geldi genelde ewde tekim .... Bende İstanbul'dan bu daha basına geldim ewlenip hemde dağ diyorum araban yoksa ekmek alamazsın oyle bıyer
0 oy
tarafından
Ablam orda canım ayda 15 gün göreve gidiyor herşey i sıkıntı orada fazla köpek var
(340 puan) tarafından
Köpek az  bacım karinsiz ******** çok burda pislikler
(603 puan) tarafından
Teşekkürler canım bilgi verdiğin için kararsızım gitmek konusunda ne yapcam bilmiyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 309 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 640 göst.
0 oy
4 cevap 415 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Masal.ak (72 puan) tarafından soruldu