+1 oy
768 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çok boğazlı 2 çocuğum var maşallah dünyayı yiyorlar doymuyorlar ama o boğaza göre kiloları çok normal evet yaşıtlarından ileri diyor doktor ama boğazına göre o kilo çok az günde 6 öğün yiyorlar hemde öyle az buz değil ama kiloları normal hatta gören çok zayıf diyor. Kızım 105 cm di en son 3 ay önce götürmüştüm bugün tartım 17 kilo. 

oğlum 1.5 yaşında 92 cm kilosu 14 olmuş ama görenler zayıf diyor gerçekten boğazlarına göre banada zayıf geliyor 

51 Cevaplar

0 oy
(9,945 puan) tarafından
Ya Allah aşkına neden sürekli etraf zayıf diyor diyorsunuz bence 2 buçuk yaşındaki çocuğun 17 kilo olmasına kimse zayıf demez size zayıf geliyo ben demiyorum etraf zayıf dedi.diyirsunuz benimde oğlum günde 2 öğün zar zor yiyo oda çok az hayret ediyorum nasıl açıkmiyo diye hata oğlum 2 yıl 8 aylık 12 kilo bana   kilosu az gelmiyo 17 kilo nasıl size az gelir linç olarak algılamayın sadece soruyorum 
tarafından
Bak canım çocuklarım babasına çekmiş boylari ikisinde uzun hatta kızımın boyu o zaman tabloda 4 yaşındaki çocukla aynı dedi boyuna boyu olduğu için kilo görünmüyor bunu demek istedim insanlar göstermediği içinde zayıf diyor toplum baskısı yüzünden bana da zayıf geliyor artık
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
2.5 yaşında bugün gittik sağlık ocağı na 13 kilo 93 cm güzel dedi bize 
tarafından
Sağlık ocağı ikisinin gelişimine tablodan bakıp %90 dedi 100 çocuktan 10 tanesi böyle gelişiyor dedi ama bunu çevreye anlatamıyorsun
0 oy
tarafından
Maşallahlari var kilolarını göstermiyorlar büyük bi ihtimal.
tarafından
Evet kuzum işte anlatamıyorum bunu göstermiyorlar
0 oy
(7,713 puan) tarafından
Obez olma yolunda gidiyor sen diyorsun ki kilosu az . Sevineceğin yerde dert mi ediyorsun ya yedikleri hep kilo olsaydı ne olacaktı çocuğun önünden alacaktin ne kadar kötü bir durum 
tarafından
Kuzu öyle değil kilosunu göstermiyor sana 17 deyince tosun gibi canlandı gözünde öyle değil işte
0 oy
(148 puan) tarafından
Nasıl zayıflar masallahlari var benim oğlum bir buçuk yaşında 10 kilo zor geliyor
tarafından
İnanmadıkları için tartıya bile koydular
0 oy
tarafından
Masallah kiz nasil beceriyorsun benimki 15 aylik gunde iki ogun kavga dovus oda yarsni yiyor yarsni tukryor
tarafından
Kuzum tükürse bile zorla yedir benimkilerde öyleydi tadına bakıp yiyorlardi şimdi ne bulurlarsa yiyorlar bir süre sonra kendi istiyor
0 oy
(7,941 puan) tarafından
Bunların neresi zayıf canım kızım 25 aylık 12 kilo 84 cm.
tarafından
Kuzu gelde anlat yemin ederim canımı sıkıyor insanlar 17 kilo deyince aaa bunun neresi 17 deyip tartıya bile koydular
0 oy
tarafından
Kiloları gayet iyi ama 6 öğün çok fazla geldi bana 
tarafından
Vermezsem ağlıyor oğlum çok seviyor yemek yemeyi 6 öğün sadece yemek değil canım meyvede var yoğurta var
0 oy
(7,375 puan) tarafından
19 aylık kızım 80 santim 11kilo 
tarafından
Benim etrafta çok söyleyen var zayıf diye kısa diyen yok o yüzden bende çok takıyorum
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Nedense de hep dışarıdakiler zayıf diyor kızım 27 aylik 12 kilo kimse demiyor zayıf diue 
tarafından
Yalana borcum mu var diyorlar etrafımdaki bir çok insan diyor diyorum hemşire standartlarin üstünde olduğunu söylüyor kilosuna ve boyuna hayır çok zayıf yedirmiyorsun diyorlar
(14,612 puan) tarafından
Ac bırakıyorum işkence ettiriyorum de :)))
tarafından
Ya yemin ederim bak bugün yine duydum o yüzden sormak istedim 1 yıldır zayıf dedikleri için günde 6 öğün yemek yedirmekten parmak atalarım kaşık izi olmuş hemde 2 bebeğe belim ağrıyor yoruluyorum insanım ama insanlar bunu anlamak istemiyor ben zayıf olsa bile sağlıklı olduktan sonra hiç umrumda değil kilosu boyu ama insanlar aşırı takıyor
0 oy
(52 puan) tarafından
Boyu ve kilosu standartların üstünde bildiğin halde kısa ve zayıf dediler diyorsun 1.5 yaşındaki bir çocuğun nasıl kemikleri kalın olabilir ayrica.hem çok boğazlı diye nazar edersin dikkat et anne nazarı gecer
tarafından
Kuzum gerçekten kilosunu göstermiyor gözünde derki toplu canlandı kesin ama öyle değil işte
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Yuzlerini kapatıp bi fotoğraf atsaydın gerçekten merak ettim o nasıl bi zayıflık:)
tarafından
Atayım bugün canım
0 oy
(632 puan) tarafından
Yani simdi bu postun amaci ne anlamadim cocugu gercekten! Zayif olan anneler uzulsun diye mi
tarafından
Ne alakası var çocuklarımın boyları uzun kiloyu göstermiyorlar ki anneler üzülsün. Orda yazmışım zaten göstermiyor çok yanlış düşünüyorsun bir anne çocuğuna kıyafet alıp buraya attığı zaman senin amacın ne çocuğuna alamayan anneler var üzülsün diye mi atıyorsun demiyorsunuz ama?
0 oy
(45,036 puan) tarafından
2,5 yaşında oğlum 14.700 boyuda 93 cm
tarafından
Benimkilerin boyu uzun kuzum ondan göstermiyorlar
0 oy
(862 puan) tarafından

Maşallah boyları uzun ondan kiloları belli olmuyordur niye o kadar yiyorlar kız benim oğlana 2 öğünü yedirene kadar verem oluyorum maşallah sizinkilere ne yapıyorsun bana da anlat :D

tarafından
Kuzu vallaha benim oğlanda yemezdi çok zayıftı bir ara zorla yedire yedire boğazı açıldı galiba yemez kafasını sallar tükürür saatlerce ağzında bekletirdi vallaha zorlaya zorlaya çocuk şimdi büyük adam gibi yiyor işte boyu uzun olduğu için göstermiyor kilolarını
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında 13.8 kilo kızım 11 aylık 10.5 kilo gayet iyi kaç olsunlar 
0 oy
tarafından
2 ay sonra kızım 4 yaşına girecek 15 kilo
0 oy
tarafından
Boyda kiloda çok çok iyi hatta üst sınırlarda benim oğlumda 1 buçuk yaşında 90 cm 13 buçuk kiloydu ve baya kilolu duruyor ki ben kilolu olmasını istemiyorum çocuğumun normal kiloda olsun istiyorum çünkü ileride çok buyuk sıkıntı olur 
0 oy
(643 puan) tarafından

Siz zayıf cocuk görmemişsiniz galiba :) boyları uzundur ve çok hareketlidir gözüne öyle geliyordur

Benim kızım 27 aylık 11.5 kilo

0 oy
(2,593 puan) tarafından
2 yaşında oğlum 92 cm 11,5 kilo kız maşallahı var ne zayıfı 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 285 göst.
24 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
18 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 146 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fato11 (35 puan) tarafından soruldu

408,573 soru

12,276,724 cevap

37,781 kullanıcı