0 oy
270 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar pazar günü eşimin çocukluk arkadaşı evlendi gittik düğüne kız kaçmış gelmişti oyuzden bende yakınlık kurmaya çalıştım çok mutsuzdu düğününde üzüldüm açıkçası yanına gittim dedim beklerim gelin diye. Bugün çocuk eşimi aramış kahveye gelecez diye 1 saatlik yoldan kahve tek olmaz kahvaltıya gelsinler dedim çocuk işte baslamadan gezdirmek istiyormuş birazdiye. Neyse velhasıl kelam:) 

Sigara böreği

Sucuklu yumurta

Az biraz patates kızartması yaparım 

Peynir zeytin siyah yeşil

Salatalık domates 

Reçeller 

İyimi sizce ilk defa kahvaltıya misafirim var 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok iyi canım zaten onlar kahvaltıya geleceğiz dememiş sen davet etmişsin bunların üstüne bide kahve daha ne olsun
tarafından
Aynen canım sabah gelecekler zaten. İnan benim için kahvaltı hazırlamak pasta yapmaktan daha kolay kahve kuru kuru olmazdı en iyisi kahvaltı olsun dedim  :))
tarafından
Aynen o daha zahmetli demekki seninle misafir ağırlama düşüncemiz bir :)) banada ne zaman çaya kahveye gelecek olsalar yemeğe kahvaltıya buyurun diyorum :)
tarafından
Aynen valla pasta  yapmak çok zor geliyor :))) yemek veya kahvaltı herturlu hazırlanıyor
tarafından
Aynen canım :*
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Gayet iyi bence bacı 
tarafından
Tamamdır ozaman :)
0 oy
tarafından
Afiyet olsun şimdiden
tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Menemen de ekleyebilirsin cnm
tarafından
Menemen veya kuymak olabilir tamamdır masam hazır evim temiz sabah uyanıp bunlarla ugrasirim
(1,449 puan) tarafından
Aynen cnm ben genelde menemen veya kuymak yaparim sulu olarak iyi oluyor
0 oy
(7,409 puan) tarafından
Kuymakta yap kız güzel oluyo
tarafından
Menemen veya kuymak olabilir;) ikisine de malzemem var
(7,409 puan) tarafından
Aynn kızçem kolayda hem ugrastirmaz çok
tarafından
Aynen canım sağol :)
0 oy
(4,386 puan) tarafından
ben de geçen ablam bendeyken

- börek yapmistim

- patates kızartması 

- yumurta haslayip dilimledim uzerine baharatli salca

- domates/ salatalik/yeşillik 

- zeytin, visne receli, bal, teremyag, yoğurt 

- suzme ve kasar peyniri. nutella
tarafından
Sucuklu yumurta yapacağım için daha haşlama yapmam iyiki yazdın kız terek yağım yok sabah eşim gitsin alsın balla güzel olur
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Daha nolsun canım şimdiden afiyet olsun 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 238 göst.
20 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 415 göst.
14 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 196 göst.
4 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizilaslan (1,930 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
4 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu

413,724 soru

12,453,954 cevap

46,412 kullanıcı

Kategoriler

...