0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (726 puan) tarafından
Kızlar anlaşmalı boşanma evrağına imza atılınca bosanmada yine mahkemeye çıkmamız gerekiyor degilmi sadece bu kağıtla boşanma gerçekleşmiyor bilgisi olan varmi aranızda 

10 Cevaplar

0 oy
(632 puan) tarafından
Gitmene gefek yok avukatin yeter zaten anlasmaliysa cabuk olur
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
Yanlış bilgi verilmiş yine her zamanki gibi. Anlaşmalı boşanmada hem eşinizin hem de sizin duruşmaya katılmanız şarttır. 
(485 puan) tarafından
:))) 15 senelik meslek hayatımda dava dosyası okuyan, haydi okusa dahi anlayan katip görmedim. Fakülteyi boşa bitiriyormusuz demek... Ben Junior avukatım, stajyer im varken katibe neden dava dosyası çalıştırayim? Versem ne anlayacak? Şaka gibisiniz gerçekten. Hani bilmeyene anlatsanız olur inanır da... Bana anlatıyorsunuz şunu yani gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.
tarafından
Kitap okuyarak avukat olunmuyor malesef. Tüm mevzuat internette var. O zaman herkes okusun mesleği de kapatalım. Bunun süresi var, usül kaideleri var hepsini geçtim mevzuattan okuduğunu anlamak dahi okulda öğretilen birşey. Hukuk fakülteleri bu ülkedeki tüm üniversitelerde en yüksek puanlara sahip bölümlerden biri. İnsanların yıllarca çabalayıp emek verdiği işte tutup katiple karşılaştırma yaparsanız böyle bir cevap almanız çok normal. Katip dediğiniz adam icradaki o saçma prosedür süreçlerini gidip adliyede halleder. Avukatın ayak işini yapar yani. Bu okul okumayan insanların binbir emekle okuyup bir yerlere gelenlere yaptıkları "aman sanki çok da şey" tavrı sinirimi çok bozuyor.
(485 puan) tarafından
Ağzınıza sağlık. Hayır yani bilmeyene anlatsa neyse de... Bana anlatıyor bir de...
tarafından
Valla ben avukat değilim de, hiçbir avukata bu görüşe saygı duyultamazsın yani. En fazla gülerler. :D
(485 puan) tarafından
Valla bahsettiği durum "bu da benim görüşüm" cümlesiyle aciklanabilecek bir durum değil zaten. "hastabakicilar da doktorlar kadar tıp bilir, bu da benim görüşüm" dersem evet, hakikaten hak ettiğim tek şey bana gulunmesidir.
0 oy
(65 puan) tarafından
Evet hakim soracak size poritikoldaki yazdirdiklarinizi kabul ediyor musunuz diye
0 oy
(3,463 puan) tarafından
İkinizinde gitmesi gerekiyor bilmeden nasıl hemen avukat halleder falan diyolar şaşırıyorum yaaa
0 oy
(916 puan) tarafından

Canım senin davan bu hakim nerden bilsin belki sana zorla artırıldı o imza belki kandırıldın???? Nasıl bilecek gitmek zorundasın sende eşinde:angel:

0 oy
tarafından
Mahkemeye çıkman şart. Avukatın da gidemez. Çünkü hakim direk sana soruyor. Bu imza senin mi sözleşmeyi kabul ediyor musun diye. Evet dersen boşanırsınız hayır dersen boşanmazsınız
0 oy
(14,749 puan) tarafından
Esra erol.da görüyoruz iki tarafa da gitmesi gerekiyor tek.taraf olmayınca olmuyor sanırım 
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Çıkıyorsun evet tek celsede boşanma onaylanıyor anlaşmalı olunca 
0 oy
(537 puan) tarafından
Tabiki mahkeme oluyor beş dakika da sürse oluyor

İlgili bir soru bulunamadı

411,889 soru

12,399,597 cevap

44,366 kullanıcı

Kategoriler

...