+1 oy
1,155 göst.
Aile kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar merhaba. 1 yıllık evli 22 yaşında genç ve 6 aylık hamile bir kadınım severek evlendik. Eşim daima kendini haklı görüyor bana geçmişi unut diyor ama dünde yaşıyor çok kinci. İlk zamanlar üzülsem neyin var diye yanıma gelirdi hamileyim ama hep boş yere ağlıyorsun diyor gece ise uykuya devam ediyor gündüz ise bazen kahveye çay içmeye gidiyor bazen de ofluyor yok sayıyor. Cinsellik konusunda aldatma şuan kesinlikle yok işten eve evden işe eminim. İstekli biri değil ama yanaşırdı 1.5 ay önce iş gereği dış görevdeydi haftada 1 gelebildi bu sürede 5 kez birliktelik oldu. Bu konuda büyük kavgalar ettik evi bile zarar verdi bu konuyu açmaya korkuyorum yanaşmaya çünkü çözülmüyor. Son 2-3 aydır zaten kendi istediğinde başlattı ve reddetmedim bencilce hareket ediyor. İşi ağır kimyasalda çalışıyor ama fabrikadaki tek evli erkek değil ve hep negatif vücudu ağrır bitki çayı vitamin hapı getiriyim mi derim çözüm için doktora da gitmiyor. Harama yalana girecek biri asla değilim eşimden bir cümle olsa da açıklama hareket

bekliyorum ama nafile üstüne gitmeyeyim geri çekileyim desem yapamıyorum vurdumduymaz olamadım. Gün içinde cinsel anlamda şaka temas olur ama girişimi yok. Ben güler yüzlü ve iyiysem iyi davranır ama aklım hep dolu. Bir gün iyi bir gün kötü geçiyor ve sorumlusu benmişim. Konuşuyorum dırdır susuyorum kaale almıyor ağlasam yok sayıyor bağırsam apartman duyuyor. Ev , askerlik arkadaşı olduk. Neden böyle bilmiyorum....

26 Cevaplar

0 oy
(2,610 puan) tarafından
Canım bilmiyorum ama hamileliğin de etkisi var bence erkekler korkuyor. Bende 6 aylık hamileyim eşim çok istediğini ama bebeğe bir şey olacak diye korktuğu için yanaşmadığını söylüyor bana. Yani başlıyor ama sonu gelmiyor. Ya bir şey olursa korkusuyla. Sen çok üzme kendini herşey istediğin gibi olsun inşallah yine eskisi gibi ilgili olsun 
(6 puan) tarafından
En azından seninki isteğini belli ediyordur canım ama ben göremiyorum günlerce bekliyorum dokunmasını illa seks de değil ve bu konuda bir riskimiz yok bebek sağlığı iyi aşırı üzülüyorum çünkü duygudurum bozukluğum var ilaçlarımı kullanamıyorum yasaklandı hamilelikten dolayı ve bebekle de tehditler savurdu emzirecek süt verecek çok kadın var hasret bırakacağım sana gibisinden ve 6 aydır büyük bir bunalımdayım
(2,610 puan) tarafından
Anladım canım sadece sex değil sen istiyorsun ki sarılsın öpsün ilgilensin seninle sohbet muhabbet etsin. Allah yardımcın olsun inşallah düzelir eşin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kardesim herkes seks meraklisi bellemiş seni ama alakası yok 

bir kadin kocasindan illaki bekler cinsel acidan birseyler ve olmayincada icine kusku duser aceba benmi soguttum cinsellikten diye aceba bende mi.sorun var diyee 

Çözümünü bulamadikca daha cok kafaya takar ben seni anlayabiliyorum 

En kisa zaman daa  en guzel sekilde araniz duzelir insallah cnmm 

0 oy
(1,998 puan) tarafından
Üzüldüm canım çok haklısın bence ben olsam aynı şeyleri hissederdim arzulanmak istenmek yorgunlukla da çok bağlantılı olmuyor açıkçası. Belki evet çok sık olmaz ama yine de olur incitici bir şey inşallah düzelir kuzum her şey.
0 oy
tarafından
Zaten cinsellikten uzak biri diyorsun hamile olman onu dahada uzaklastirmis olabilir bebeğe bişey olur diye korkuyordur
0 oy
(788 puan) tarafından
Canım ben seni anlıyorum ilişki olmazsa araya soğukluk giriyor.
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Aldatıldım demişsin aldatan insan zaten gözden çıkarmış oluyor yani bnde aldatıldım ve eşim dokunmaz istemezdi aynı ewin icinde arkadaş gibiydik hayatında başka biri olduğunu öğrendim sonra. Bence bunu bir araştır hayatında başka biri varsa karısına dokunmak istemiyor insan bizde öyle olmuştu 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hatice2727 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 665 göst.
26 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Sevda Mehmet emir (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 417 göst.
0 oy
6 cevap 236 göst.
12 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,779 soru

12,204,772 cevap

36,767 kullanıcı

...