Kızlar merhaba. 1 yıllık evli 22 yaşında genç ve 6 aylık hamile bir kadınım severek evlendik. Eşim daima kendini haklı görüyor bana geçmişi unut diyor ama dünde yaşıyor çok kinci. İlk zamanlar üzülsem neyin var diye yanıma gelirdi hamileyim ama hep boş yere ağlıyorsun diyor gece ise uykuya devam ediyor gündüz ise bazen kahveye çay içmeye gidiyor bazen de ofluyor yok sayıyor. Cinsellik konusunda aldatma şuan kesinlikle yok işten eve evden işe eminim. İstekli biri değil ama yanaşırdı 1.5 ay önce iş gereği dış görevdeydi haftada 1 gelebildi bu sürede 5 kez birliktelik oldu. Bu konuda büyük kavgalar ettik evi bile zarar verdi bu konuyu açmaya korkuyorum yanaşmaya çünkü çözülmüyor. Son 2-3 aydır zaten kendi istediğinde başlattı ve reddetmedim bencilce hareket ediyor. İşi ağır kimyasalda çalışıyor ama fabrikadaki tek evli erkek değil ve hep negatif vücudu ağrır bitki çayı vitamin hapı getiriyim mi derim çözüm için doktora da gitmiyor. Harama yalana girecek biri asla değilim eşimden bir cümle olsa da açıklama hareket
bekliyorum ama nafile üstüne gitmeyeyim geri çekileyim desem yapamıyorum vurdumduymaz olamadım. Gün içinde cinsel anlamda şaka temas olur ama girişimi yok. Ben güler yüzlü ve iyiysem iyi davranır ama aklım hep dolu. Bir gün iyi bir gün kötü geçiyor ve sorumlusu benmişim. Konuşuyorum dırdır susuyorum kaale almıyor ağlasam yok sayıyor bağırsam apartman duyuyor. Ev , askerlik arkadaşı olduk. Neden böyle bilmiyorum....