Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_c568d702184e19b28ebd993b279118d6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Koca övme postu olsun :)-Diğer
0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (1,537 puan) tarafından
Arkadaşım kahve içmeye davet etti gittiğimde netflixden dizi önerdi bende netflix yok bildiği için kuzum ben sana Leyla’nın şifresini veririm ordan izlersin  Leyla kardeşi kendiside onunkiyle izliyor izlemek istediğinde söyle atarım şifreyi dedi eve geldim eşime babanlardan şifre alıcam bi dizi var onu izlicem dedim oda kimseden bişey isteme ben alırım sana  +mutfağada televizyon alıcam sana işin tüm gün orada izlersin istediğini dedi durumumuz yok ama alır biliyorum almasada şu düşüncesi beni mutlu etmeye yetiyor aslında istediğimiz tek şey düşünülmek öyle değil mi 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Rabbim eşinin sana olan hürmetini saygısını sevgisini daim kılsın senin de öyle canım. Ama ben kimseyi övmem kimi övdüysek yanılttı çünkü:)))
(1,537 puan) tarafından
Off aşırı haklısın :(
tarafından
Bu konuda hiç haklı olmak istemezdim ama. Neyse her şeyin hayırlısı:)
(1,537 puan) tarafından
Biz karşımızdaki iyi bişey yapınca bunun teşekkürünü yapan insanlarız karşılığında nankörlük görürsek onların ayıbı boş ver yapan yapsın kendine yapar canım :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Allah huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsin . Ay bende kocamla ayrı yaşasam eminim daha mutlu oluruz
(1,537 puan) tarafından
Benimkininde ters huyları var canım kimse dört dörtlük değil maalesef ama aşırı bişey yoksa görmezden gel oda sana döner bizimde öyle hiç tartışmıyor değiliz lakin hallediliyor her evlilik böyle
(14,146 puan) tarafından
Rabbim daim etsin evimizden huzur eksik olmasinbabam hep der bir insanin artilari da olur eksileri de ama artilar eksilerden fazlaysa tamamdir sonucta kimse dort dortluk degil❣
(14,146 puan) tarafından
Rabbim yardim etsin herkese canim
+1 oy
(7,784 puan) tarafından
Arada böyle düşünceli kocalarıda dinleyelim ohhh yaaa:)))
(1,537 puan) tarafından
düşünceli evet zıt olduğumuz konular elbetteki oluyor ama arada böyle tatlılıklar yapınca hepsini unutuveriyorum :)
+1 oy
tarafından
Maşallah rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım 
(1,537 puan) tarafından
Cümlemizin canım odun gibi heriflerede merhamet versin rabbim
tarafından
Amin canım sağolsun benim  eşimde çok dusuncelidir Allah kendisinden razı olsun
+1 oy
(402 puan) tarafından

nazar is coming :D

Maşallah size :))
(1,537 puan) tarafından
Sağol kuzum :) :)
+1 oy
(14,089 puan) tarafından
Maşallah kuzum Allah mutluluğunuzu daim etsin 
(1,537 puan) tarafından
Herkes mutlu olsun şu ayı gibi davrananlar yola gelsin allah merhamet versin içlerine canım
(14,089 puan) tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun eslerimizden
+1 oy
(770 puan) tarafından
Ben ne zaman eşimi övsem didişiriz mutlaka o gün ksjksjsjsj
(1,537 puan) tarafından
Oooo didişme olmazsa olmaz zaten o tuz biber :)
(770 puan) tarafından
Ahaha demi:)
0 oy
tarafından
Maşallah canım Rabbım ağzınızın tadını bozmasın inşallah 
(1,537 puan) tarafından
Cümlemize canım odun gibi herfilerede merhamet versin
0 oy
tarafından

1. <3Kocamı övmeye kelimeler yetmez <3
(1,537 puan) tarafından
Ne güzel allah muhabbetinizi arttırsın :)
0 oy
(137,495 puan) tarafından
aah bak ne guzel pozitif bir post
(1,537 puan) tarafından
Bugün böyle yarın nolur allah bilir :)

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 939 göst.
0 oy
33 cevap 663 göst.
0 oy
13 cevap 394 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 554 göst.
30 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aleynaalis.com (15 puan) tarafından soruldu

413,962 soru

12,459,718 cevap

46,661 kullanıcı

Kategoriler

...