0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

ALLAH canlarını sağ etsin iyi ki varlar. 

Gaz biter dış başlar dış biter ataklar 2 yaş sendromu 3 yaş bilmemnesi hadi bitti desek 3 buçuk oldu. Şuan da yapma dediğim ne varsa gözüme bakıp inadıma yapıyor. Bide mahallemiz çok değişti küfürbaz çocuklar kavgalar vs. Dışarı çıkarmasam sıkılıyo cuakrsam her gün yeni bi laf ogreniyo. Bitane de 2 buçuk aylık oglum var. Geçen bana annecim seni seviyorum s.tir git diyo :D güler misin ağlar mısın iyi bisi sandı galiba . Tecrübeli anneler bi düzelme yaşı var mı yoksa bu huy mudur geçmez mii. Son zamanlar da çok yoruyor biraz da kardeşten sonra oldu tabi neler yapabilirim iyi olması icin 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahahahha ya uf çok güldüm dbhdhd
(1,450 puan) tarafından
Cümlemizden kuzumm❤

Ben gidiyorum uyumaya bu sabah baya zorlandım bugun de kaynatam bizdeydi oğlum uyurken uyuyamadım normalde ogluş öğle uykusunda iken bende uyurum ele hoş olir ki :))))
tarafından
Allah rahatlık versin kuzu ❤️. Bende uyucam inşallah shhsh
(1,450 puan) tarafından
Sana da canım sagolasin tanıştığıma çok memnun oldum cansın❤
tarafından
Bende çok çok çok memnun oldum ❤️❤️
tarafından
Bende memnun oldum kizlar inşallah unutmam nxbxxbnx malum yaşlılık bide ki m sorduydu evet yaaa cok gülerim cok mutluyum kendimle bxbcbx şükür elhamdülillah
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 yaş sendromu denen olaydayiz ne yapacağımı bazen inan bilmiyorum çevremiz yok çok sıkılıyor yaramazlik desen hat safhada artık boyut atladık kendine zarar verecek diye aklım çıkıyor 4 saat önce kovaya başını vurdu elim ayağım kesildi annemdeyim şuan eve dönünce kresle goruscem olmuyor böyle şimdi başından atacak vs demeyin oyun okulu olarak bende yanında ama başka bölümde olacak şekilde haftada 3 gün 2 saat goturcem 
tarafından
Ben ana okul öğretmeniyim vermelisin bence de çocuğun enerjisini bir şekilde atması lazım
tarafından
Bende öyle düşünüyorum park Suriyeli dolu komşu çocuğu vs desen zaten yok burda 1 2 konusu açıldı çocuğun daha küçük başından mi atcaksin vs dediler ama olmuyor ben ne kadar oynasamda arkadaş ortamı olmalı diye düşünüyorum ve bana bağımlı bir çocuk belki biraz açılır
tarafından
Bu çocuğun sosyalleşmesi lazım ileride çok zorluk çeker . Sen annesin en iyisini sen bilirsin
tarafından
Bende istiyorm ama fiyatlar çok yüksek izmir de . Bulursam yollicam inşallahh
0 oy
tarafından

Evet, rahmet-i Rabbâniyenin en hürmetli, en halâvetli, en lâtif ve en şirin bir cilvesi olan şefkat-i validehakaik-i kâinat içinde en muhterem, en mükerrem bir hakikattir. Ve valide, en kerîm, en rahîm, öyle fedakâr bir dosttur ki, o şefkat saikasıyla, bir valide, bütün dünyasını ve hayatını ve rahatını, veledi için feda eder.  (Mektubat-11.Mektup)

İşte bız fedakar annelerız

tarafından
Aynen öyleyiz bacım valla
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Birkaç ay once benim oğlum da babası iş e giderken sktgt dedi tabi biz şok mahallede bir çocuk var arada oynar sanırım ondan duydu nese kızdım çöp şükür bidaha duymadık 
tarafından
Şükür kuzum bizimki de unutur insallah
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Çocuklarımızin yasi nerdeyse ayni benjmde 3 bucuk yasinda oglum var ama tabi abise de olduğu icin disari sadece parka gidip geliriz ortam cocuklari cok etkiliyor.  Kötü kelimeler kullandığında yasak cok ayıp de ki demesin ben öyle  soylerim dışarida biri s.alak dese anne yasak kelimeyi soyluyor derler bana:) geçecek insallah bunlar öyle umut ediyorum hersey cok güzel olacak 

tarafından
Inşallah canım her dönem kendi içinde ayrı zor ama geçiyor bi şekilde. Tabi anneleride  yıpratarak

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 402 göst.
27 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde zeyneb34 (1,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 632 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,779 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
10 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 650 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,755 soru

24,466,233 cevap