ALLAH canlarını sağ etsin iyi ki varlar.
Gaz biter dış başlar dış biter ataklar 2 yaş sendromu 3 yaş bilmemnesi hadi bitti desek 3 buçuk oldu. Şuan da yapma dediğim ne varsa gözüme bakıp inadıma yapıyor. Bide mahallemiz çok değişti küfürbaz çocuklar kavgalar vs. Dışarı çıkarmasam sıkılıyo cuakrsam her gün yeni bi laf ogreniyo. Bitane de 2 buçuk aylık oglum var. Geçen bana annecim seni seviyorum s.tir git diyo güler misin ağlar mısın iyi bisi sandı galiba . Tecrübeli anneler bi düzelme yaşı var mı yoksa bu huy mudur geçmez mii. Son zamanlar da çok yoruyor biraz da kardeşten sonra oldu tabi neler yapabilirim iyi olması icin
Evet, rahmet-i Rabbâniyenin en hürmetli, en halâvetli, en lâtif ve en şirin bir cilvesi olan şefkat-i valide, hakaik-i kâinat içinde en muhterem, en mükerrem bir hakikattir. Ve valide, en kerîm, en rahîm, öyle fedakâr bir dosttur ki, o şefkat saikasıyla, bir valide, bütün dünyasını ve hayatını ve rahatını, veledi için feda eder. (Mektubat-11.Mektup)
İşte bız fedakar annelerız
Çocuklarımızin yasi nerdeyse ayni benjmde 3 bucuk yasinda oglum var ama tabi abise de olduğu icin disari sadece parka gidip geliriz ortam cocuklari cok etkiliyor. Kötü kelimeler kullandığında yasak cok ayıp de ki demesin ben öyle soylerim dışarida biri s.alak dese anne yasak kelimeyi soyluyor derler bana geçecek insallah bunlar öyle umut ediyorum hersey cok güzel olacak
1,497,755 soru
24,466,233 cevap
354,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın