0 oy
199 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (347 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Toka olarak hangisi güzel gider.   Kızlar bu beyaz elbise sade bir elbise altına beyaz ayakkabı saçına bu lila tokatı düşünmüştüm nasıl olur ya da bembe ayakkabı Pembe toka mi olur kararsız kaldım acemiyim bu dogun günü işlerinde balonları mor pembe gümüş renginde olacak masa örtüsü beyaz olacak elbise  ütü şu yok ama bu model yani

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(451 puan) tarafından
Daha güzel elbise seçebilirsiniz ☺️☺️
(347 puan) tarafından
Yok beyaz sade bir elbisesi var doğum günü elbisesi almak istemiyorum çok uçuk fiyatlar o beyaz elbisenin üstüne mor taç beyaz ayakkabı alayım dedim birde bu gekdi aklima
(451 puan) tarafından
Bu olmaz ya beyaz elbise olur ama bende kızımla beyaz elbise giyindim,kızıma birde aynı bu 1 yaş şapkası aldim güzel oldu
(347 puan) tarafından
Paylaştım tekrar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben olsam giydirmezdim hem yaz ayindayiz hemde örgü bir kiyafet. Hemde 8 aylıkken giydiği şey 1 yaşında olacakmi. 

Ama illa giydirvem dersen mor olan taç
tarafından
Onunda fotosunu yükle
Ya illa çok uçuk fiyata birşey almana gerek yokki. Ben 65 TL'ye pötikare bir elbise aldım çok tatlıydı.
Ben inan hiç beğenmedim bu üstündekini ama durumun yoksa beyaz elbise bundan iyidir
(347 puan) tarafından
Paylaştım tekrar
tarafından
Bu beyaz elbise, mor örgüden daha güzel . Kırmızı ayakkabı ve kırmızı taçla kombinlemeni oneririm
(347 puan) tarafından
Ama balonlar mor
tarafından
Dursun mor balonlar. Seneye kullanirsin
0 oy
(752 puan) tarafından
Elbise bu olacaksa illa bir numara olan ama elbiseyi doğum gününe daha çiti pıtı bişey bak kız bu doğum gunusu çocuğu icinn güzel olmamış sanki :)
0 oy
(8,040 puan) tarafından
Bence olmaz canım. 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Canim dohum günü için daha güzelleri var bakayim istersen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 664 göst.
0 oy
6 cevap 240 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu