Eltimin çocukların kafada bit yuva yapmış asla çaresini aramıyorlar temizlemiyor kendi haline bırakmış çocukları. En sonun oğlunun kanına mikrop bulaşmış Yozgat'a oturuyorlar Dr Ank sevk etmiş bizdeler kaç gündür. Dün benim bebeleri banyo yaptırayım dedim icime dogdu kafalarına bakayım dedim hani onlar da çaresini buldu diye düşünüyorum. Meğer yok aynı kafayla geziyorlar ya . Benim çocuklara bulaşmış hemen . Dünyam alt üst oldu ya gözümden sakiniyorum büyük oğlum 6 yaşında tahiretleniyor öğrettim her vücut temizliğini. Banyodan çıkmadan gusulune kadar aldırıyorum böyle başkalarının pis hayatı benim gözümden sakindiklarima geçince deli oluyorum ya . Oglumun kafasına bit saplanmış emmeye başlamış kanını. Ve bu bitler demir eksikliği trombosit eksikliği kan eksikliği aklınıza ne geliyorsa yapıyor kan emdiği için. Bide 1.5 yaşında oğlum var neden insanlar dikkat etmiyor bu kadın kac yıldır böyle ya kızının kafayı görseniz yuh dersiniz nası geziyor. Okka alışmışlar ki kaşınmıyor bile adamlar . Gid3c3k sabır diyenler olacak . Bizde onlarla gitcez düğün var nası geçmemesi için çare bulabilirim bit spreyi var ondan mı skayim valla yıldım ya