0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde (3,863 puan) tarafından
Şimdi eşinizle iyi anlaşıyoruz seviyonuzda ama çok çalışıyor ve uzakda  evde var arabada zmnla ama ve maddiyata önem veren biri değilsiniz ama bu devirde zor geçinmek biliyorum aama böyle çok çalışmaya devam ederse  zmnla diyelim  yıllar sonra mesela bu mesafeler yüzünden sogursa bosanilim  derse Allah krousun sadece aklıma niye böyle şey geldi bilmiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(14,164 puan) tarafından
Gerçekten seven insan uzakken özler. Soğuyacağı varsa yanındayken de soğur bu bana saçma geliyor 
(1,453 puan) tarafından
+ Aynn katılıyorum
(3,863 puan) tarafından
Orası öyle şükür ozledigi sevdiği söyler ama böyle saçma şeyler aklıma geliyor
(1,453 puan) tarafından
Takma bacım böyle şeylerle kafanı yorup kendinide adamıda yorma güzel güzel geçinmeye bakın
(14,164 puan) tarafından
Vesveselere kapılma bence
(3,863 puan) tarafından
Doğru söylüyoruz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başlığı düzelt kapanır yoksa
(3,863 puan) tarafından
Tmm degistiriyim
0 oy
tarafından
Ama lardan birşey anlamadım
(3,863 puan) tarafından
Uzakda çalışıyor bnde öyle maddiyat önem veren biri değilim onla vakit geçirmek isterim şükür evinde aldı arabada var aklıma böyle saçma şeyler geliyor bisanirmi diye
tarafından
Valla bende düşünüyorum bunu acaba eli bol olsa aldatır mı aranız nasıl olur diye ama rabbim korusun getirme böyle şeyleri aklina
(3,863 puan) tarafından
Bn yanimda olmasını bu mesafelerin bitmesi istiyorum oğlum sürekli bu ara baba diye evde dolasoyor
0 oy
tarafından
Kız adamlar caslissa suç çalışmada suç he 
(3,863 puan) tarafından
Öyle valla aklıma bu saçma şeyler geliyor
0 oy
(20,658 puan) tarafından
Benim eşim öyle hem manavımız var orda hem çifliğimiz var orda yazın zaten çok çok yoğun buranın en işlek manavı bizim gece 12 ye kadar açık olmak zorunda ben onu çok seviyorum çok özlüyorum inşallah evimizi alınca normale döner ama biz boşanmayız ikimizde çok seviyorz birbirimizi çok şükür gelince bi görsen birbrimizn boynuna atlayışımızı kaç aydır görmüyosun dersin Allahım kem gözlerden esirgesin ❣️❣️❣️❣️❣️❣️
(3,863 puan) tarafından
Amin bnmkide özlediğini sevdiğini söyler  uzak kalınca böyle saçma şeyler aklıma geliyor
(20,658 puan) tarafından
Düşünme sen kötüyü
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Ne kadar uzak şehir dışında mı bence bu kötü düşünceleri at kafandan çalışıyor adam sonuçta ailesi için anlayışlı ol eğer bu konu hakkında sürekli eşine laf söylersen kavga edersen o zaman soğur 
(3,863 puan) tarafından
Yok hiç kavga yönüm yoktur o hep haklı çıkar herşeyde bnm aklıma geliyor bu saçma şeyler
0 oy
tarafından
Şimdi şöyle evim arabam olsa eşimi yanmda isterim gecim ömür boyu bu can bedenden cikana kadar var o yüzden fazla ayrılık kötü ya 
(3,863 puan) tarafından
Erken  yasda   sahip oldu bunalra çok şükür vbnde yanımda istiyorum  oğlumda baba  diyo evde surekli

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 529 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde bombacımulayime (819 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 336 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ben (352 puan) tarafından soruldu

411,838 soru

12,398,061 cevap

44,300 kullanıcı

Kategoriler

...