0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Merhaba kizlar ben geçenlerde tıktok cimer sikyaet etim hele şu çıkan şeytan oyuncağı Mükremin denen varlığı ve onun ile beraber erkek erkeğe evlenen değişik değişik cinslerin videoları sürekli gündemde bende bundan rahatsız oldum cimer yazdım şikayet olarak ama  şikayet esnasında bir bakanlığı seçmem gerekiyordu bende sosyal güvenlik bakanı seçtim ve onlarda benim şikayetimi cimer geri gönderip cimer de basın ilan kurumu merkezine sevk yapmış  şuan oradan cevap bekliyorum inşallah tıktok Türkiye'de yasaklanirr 

Ama benim anlamadığım basın ilan kurumu müdürlüğü nedir bilgisi olan varmı ??? 

5 Cevaplar

+2 oy
(9 puan) tarafından
Mukremin olayini onayladigim icin demiyorum ama lutfen insanlarin tercihlerine, yasam sekillerine saygi duyun. Evet o videolar goruntuler bence de hos degil tiktok asla kullanmam acip birsey dahi izlemem rahatsiz edici ve gereksiz bir platform orasi ayri ama gercek hayatta elinde olmadan hormonal nedenlerle farkli hisseden, farkli yasamak isteyen insanlara saygi duyulmali. Cocuklari etkilemeleri, isteyerek veya istemeyerek ozendirmeleri yanlis evet fakat bu insanlarin ne yasadigini ne hissettiklerini bilemeyiz. Burada hepimizin cocugu var ilerde nasil bir cinsel yonelim yapacaklarini bilmiyoruz her turlu onlara saygi duyup kabul edecegiz. O insanlarin da ailesi annesi babasi var. Lutfen kinamayin ve yadirgamayin
(65 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Galiba sen mesajı yanlış okudun . Mükremin denen şahız beni hiç ilgilendirmiyor ama çıkın ben hamileyim çocuğum oldu gibi anneliği ayaklar altına alması hiç güzel birşey değil bunu yapanida kinarim  duygu duygu diyorsun bu dediğin Lut kavmi olmuyor mu . inşallah sizde bu yazdıklarınız ile Allah birgün hesap versiniz. Ve bende tik tok kullanmıyorum videolar her yerde
(9 puan) tarafından
Ben mesajini gayet iyi okudum ve anladim. Ben neden hesap verecekmisim ki insanlarin hakkini savundugum icin mi? Komik olmayin sözde inancli insanlarsiniz ama allahin yarattigi bir insana seytan vs gibi soylemlerde bulunup tercihlerini yargiliyorsunuz asıl gunaha giren sizsiniz. Her neyi kinarsan birgun basina gelir bunu unutma, hadi onu da geçtim kinamak sizin ne haddinize?
(65 puan) tarafından
Hadi bunu cevapla bakalım çok bilmiş   lut kavmi neden helak oldu ??  Ve şimdi sende bunu savunarak ve senin gibiler daha doğrusu   onların yandaşi olduğunuzu gösterir hak neyse onu söylerim ister zorunuza gitsin ister gitmesin ama doğru olan budurrr. .
 Sen eğer dini inac olan biri isen yandaşlık yapmazsın ama Allah yok diye sayıyor isen senin gibilerin yeri beli ben susarım Allah sizlerden hesaplaşacak ama yok Allah inancın var ise  haram kılan herşey bilirsin ve uzak durursun . Yoldan çıkmış sapmış insanlar kimin ile arkadaş olur onuda zaten mesajım da yazdım.   Birde bunu düşün derim  sen anneni babanı aileni ismini herşeyini seçip mi geldin dünya ya  veya istemediğin gibi birşey ile karşılaştın diyelim şirk mi kosacan cinsiyet  aile anne baba bunun  gibi nice seyler kader denir yani alın yazısı belki duymuşsundur  ama yok ben bunlara da inanmam içimden geldiği gibi yasarim diyor isen o vakit annen ve baban da sevme koy kapı önüne veya cinsiyet git değiştir  tam bir sapkın ol
(9 puan) tarafından
Hahaha sakin ol :D Senin gibi insanlarla tartisarak vakit bile kaybetmem. Ama şöyle söyliyim birincisi kimin allaha inandigi inanmadigi inancli biri mi degil mi bunu neye gore bilebilirsin yani illa bir kaliba mi girmesi gerek? Veya herkes illa dini gostererek mi yasamak zorunda? Sen kimin inancli olup olmadigini bilemezsin bilmek zorunda da degilsin, hele ki asla yargilayamazsin. Dini dogru anlamis olsaydin zaten herkese saygili olman gerektiğini biliyor olurdun. Herkesin hesaplasmasi kendine. Sen insanlarin cinsel tercihlerine gore veya disardan gorebildigin kadar hayatlari yasama sekline gore  "Aaa bu inancsiz gunahkar" veya "aaa cok inancli biri" diye ahkam kesemezsin. Senin gibi olmayan olmak zorunda da olmayan kişileri sanki kotuymus ve yanlismis gibi topluma empoze edemezsin. Herkese her canliya her fikre saygılı olmak zorundasiniz. Size dogru gelsin veya gelmesin. En basta iyi insan ol da o sana yeter :) Iyi gunler
(65 puan) tarafından
Gül bahçesi giren Gül kokar.  Lağım giren b..k kokar. Bu cumle sana yeter eğer anlar isen     yine ben sana açıklayayım dini inancı tam olan her yerde kendini beli eder kalbi ve kafası kıt olan anlamaz .  Dine bağlı olan Allah emrini yerine getirir ,. Ve sana dedim git Lut kavmini arastir öğren sonra gel bana bilmiş bilmiş konuş  . Kavim neden helak oldu?  Kim helak eti ?  Sen bunu bir araştır benden sana tavsiye ondan sonra neye karşı durman gerekiyor bilirsin . Ve yine diyorum git  araştır .. hala o kavmin helak olduklari gibi duruyor. Sen bir araştır cicim .hadi sana da iyi günler daha sana dönüş yapmam tavsiye bulundum git yap
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Rekllam gazete e ticaret faln filan iste
(65 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ama sonra cimer giden şikayet gazete ne iş ola ki
0 oy
(566 puan) tarafından
İyi yapmışsın 

Gecen bi adamı dimledim doktor heralde 

4000 kız erkek 

2 bin küsür erkekde kız olmak için bekliyomuş hepsi başvuru yapmış diyoki hicbirinde bi sıkıntı yok hepsi özendirilmiş...!
(65 puan) tarafından
Ya öyle olur mu hiç bizim genclerimiz 14.15 yaşlarında Çanakkale de vatan korudular savaşdılar şimdi çıkmış bir uygulama gençler resmen lut kavmi olma yolunda yazık yazık ya
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Zannetmiyorum bu konuda ne şikayetler var. Senin şikayetinle tiktok kapanmaz
(65 puan) tarafından
Tik tok kapanması değil düzen gerek herkes orada şahsen bende kullanmıyorum ama her yerde tik tok videolar var
(2,610 puan) tarafından
Haklısın ama hiç bir etkisi olmaz
(65 puan) tarafından
Karınca kararınca demişler . inşallah etkisi olur ya
0 oy
tarafından
Kaç bin şikayet var canım senn sikytnle olmax
(65 puan) tarafından
İnşallah etkisi olur diye umut ediyorum  tek kafama takılan basın ilan kurumu merkezi nedir acaba

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 107 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Fatma.elifrana (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 325 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elaa (1,664 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 430 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 400 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Berivankarakus (163 puan) tarafından soruldu

401,316 soru

12,011,254 cevap

36,202 kullanıcı

...