0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (4,985 puan) tarafından

Kızlar benim 15 yaşında bir kızım var Allah ima binlerce kez şükür cok aklı başında düzgün ve zeki bir cocuk 

Lgs de fen lisesini kazandı cok mutlu olduk tabi kendide 

Ama belli bir zamn sonra ozel okula gecmek istedi 

Ogretmenleri begenmiyorum dedi simdide arkadas ortamindan dolayı gitmek istemiyorum dedi 

Ya ben de diyorumki arkadaş icin egitim hayatını mahvedemezsin ama bir yandanda sosyal arkadaşlığı iyi olmazsa bu çocuğun okuldada verimli olmaz diyede düşünüyorum 

Burda ogretmen annelerimizde var suan uni okuyan annelerde 

Bana bir yol gosterin arkadaşlar cikmazdayim :(

3 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Nerde kendini rahat ve güvende hissedecekse orda okusun kuzum 
(4,985 puan) tarafından
Ama canm özenti dönemleri kolejleride biliyorsun o ortamları yadirgamiyorum asla ama ne bileyim bir devlet okulu gibi olabilirmi diye dusunmuyor degilim
(14,413 puan) tarafından
Valla benimde kızlarım özelde okudu,biri liseyi biri ortaokulu
Yani devleti de gördük özel okulu da gördük kötü arkadaş her yerde olacaktır illaki bundan kaçış yok
(4,985 puan) tarafından
Sence peki canm
Tabiki heryerde var
Ben ozeli su acidan istemiyorum ozele gidenin geneli cok zengin kesim özenti olacak illaki cocukta
Yani benim kızım özele gidecek olsa burslu gidecek yani lgs puanindan dolayi
(14,413 puan) tarafından
Aynen bide o var onlar bi giydiğini bi daha giymiyo,haliyle sürekli kıyafet isteyecek telefon en iyisi olacak
Bence okuyacak bebe her yerde okur,özele gerek yok
Kendinde "kızım" zaten bunu sonradan anladı
Biz dini yönü ağır bi okul diye o özele vermiştik
(4,985 puan) tarafından
Anladım canm teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(4,985 puan) tarafından
Eğitimci anneler yokmu nerdesiniz 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Şuan özelde mi anlamadım tam olarak. Öğretmenim bu arada . Çocuğun sana agizyla demiş. Arkadaş cevremden dolayı diye. Seninle iletişime geçmiş. Bı sıkıntı olmasa demezdi. Büyük bı problem yok ama onu mutsuz eden biseyler var belli ki. Önce rehber öğretmen ile konuşup tam olarak problem ne onu anlayin. Sonra problem couzlebilir mi ona bakın. Eğer çözülemeyecek derecedeyse okul değiştirin. Çocuğunuzun psikolojisinden daha iyi değil. Zaten başarılı bı cocukmus. Eğer kurtarilirsa her okulda uniyi kazanır. Tavsiyem acilen rehberlik servisiyle konuşun.
(4,985 puan) tarafından
Suan fen lisesinde canm
Peki okullar tatil rehber hocasını bulabilirmiyim
Kizimla çoğu şeyi konusuyoruz zaten onda sıkıntı yok çok şükür
(1,466 puan) tarafından
Yani genelde olmazlar ama en azından sınıf öğretmeninden numarasını alıp telefonda yardım alabilirsin
(4,985 puan) tarafından
Tamm canm teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 267 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Y❤️Z ❤️A❤️M (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
2 Kasım 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (8,478 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 227 göst.
1 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,492,583 soru

24,388,407 cevap

349,126 kullanıcı

...