0 oy
98 göst.
Aile kategorisinde (119 puan) tarafından
Bebislerinize bugun neler yedirdiniz kizlar aksama yemek yapicam ama aklima bisey gelmiyor onunda yiyebilicegi bisey yapim dedim birde gun icinde kac ogun neler veriyosunuz acaba 

7 Cevaplar

0 oy
(3,552 puan) tarafından
Sabah kahvaltı yapti. Klasik zeytin peynir yumurta vs. 1 gibi mercimek çorbası içti 1 kase de yoğurt yedi. Su an dondurma yiyor. Babaannesi gozlemd yapıyor 1 2 saate de gözleme yer. Uc ana öğün veriyorum aralarda da meyve kuruyemis varsa kek kurabiye yiyor. Yaz geldi Su sıralar dondurmaya sardı 
(119 puan) tarafından
Bende klasik kahvaltı yaptirdim oglen corba icti yatti ama kalinca ne yapsam aklima bisey gelmiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acıkınca kendi istiyor zaten ayrı bişey yapmıyorum kızıma biz ne yersek oda yiyor şehriye çorbası yaptım demin ondn yedi uyanınca akşamı dha düşünmedim :) 
(119 puan) tarafından
Bende kendi yediklerimizden veriyorum kuzum ama esim aksama bisey yapma peynir karpuz yeriz dedi cocugada oyle icime sinmedi ne yapsam bilemedim
0 oy
(2,593 puan) tarafından
yese dünyayı vericem de yemiyor kuzum sabah kahvaltı etmiyor gene öğlen biraz çorba tavuk köfte veya makarna akşamda aynı bunlardan birini gıdım gıdım yer 
(119 puan) tarafından
Bizede makarna olsa her ogun yer o kadar seviyor ama birazda sebze alsin et alsin diye bu aralar yapmiyorum zorla baska biseyler yedirmeye calisisyorum
(2,593 puan) tarafından
zorla yemiyor bizim iştah sorunumuz var zaten tam düzelir gibi oldu hastalandı ağız içi yara oldu hastanede yattık yine başa döndük
0 oy
(6,399 puan) tarafından
Akşama et haslama sebzeli yapıcam birde pilav o da onu yyecek
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Kahvaltıda 1 dilim kaşar ve 1 yumurta yedi çayla birlikte.

Saat 2.30 gibi yayla corbasi icirdim 1 kase.

Akşama ne hazırlasam bilmiyorum her şeyi yemiyor malesef.
(119 puan) tarafından
Cocuklar illaki seciyor ya birde akli baslarina geldikce daha cok ayiriyolar bizimkide kucuken herseyi yerdi anlamazdi simdi sayili yedikleri
(2,149 puan) tarafından
Benimki bayagi iştahsız bir cocuktu zaten.
Bu yediklerine de şükrediyorum.
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Benimki sabah bi yumurta ve zeytjn yer başka da bisi yemez yoğurt felan da yemiyor öğlen dolma biber yedi biraz şuan uyuyor uyanınca erişte var onu yediririm bide karpuz yanında bugunkuk bu kadar :) yediremiyorum velede memeye güveniyor 
(119 puan) tarafından
Bizimkide hergum yogurdununu yer mutlaka da bugun mayalayip yetistiremeedim yarina artik benimkide cok istahli degil hep zorla yedirmece
0 oy
tarafından
Benimki bişey yemiyo. Zorla cobra yer öğlen ama zorla oda yarım tabak öyle kahvaltı da yumurta peynir zeytin hayatta yemez patates kızartması bazen yer valla napicam bilmiyorum bişey yemiyo
(119 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun kuzum yemeyen cocuk cok zor benimkide cok istahli degildir hep zorlucaksin ama seninki daha istahsiz anladigim kadariyla
tarafından
Malesef ki abur cubur olsa zevkle yer ama yemekten önce öyle şeyler hayatta vermem nadiren yer severek yer bı alerjisi yemeklere sanki ya

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 288 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esma65 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 402 göst.
26 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 259 göst.
20 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sarellem (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.