0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlumun doğum gününde komşum geldi bebeğinde öksürük vardı. Komşu gittikten sonra kaynanam bebekken hasta etmeyip büyütecen sonra hep hastalanır falan dedi bide inezi diyo ne demekse. İnezi gibi olurmuş hep hastalıklı gibi dolaşırmış falan. O gün bu gündür bebeğim hastalanıp duruyo hep dikkat ettik kaynanamın yanına gelince oluyo. Doğum gününden sonra 3 hafta çektik ateş huysuzluk diş... Sonra biz köye geldik 2 günlüğüne gene bebeğim durmadı uyumadı ateşlendi. 3 gün önce köye geldik bebeğim gene hastalandı ateşli antibiyotik kullanacaz. 4 saati zor dolduruyoruz düşmüyor ateş. Olan bana oldu. Dua edin kızlar. Dönünce komşudan helallik isteyim bari

10 Cevaplar

+3 oy
(8,344 puan) tarafından
Enfeksiyon kapmış kaynanandan 
(345 puan) tarafından
Buna cok güldüm :))
(752 puan) tarafından
Valla bende güldüm Allah da seni güldürsün kız :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kalabalikta hastalık bulaşmıştır geçmiş olsun 
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Bebekler ortam değiştirince genelde hastalanır bu çok normal yeni mikroplarla karşılaşıyorlar kalabalık misafir geldiğinde ya da köye falan gittiğimizde benim kızımda hastalanıyor hem hava değişimi hem yeni mikroplar sebep oluyor böyle böyle bağışıklıkları tüm mikropları tanıyacak bu çok normal 
0 oy
tarafından
Şu kaynanalara ayrı  sayfa açacağım bakalım ne diyecekler gelinlere jshdhhdbdbd
tarafından
Kız ama haksız mıyım hastalık bu kinanir mi? O günden beri çocuğun gözüne bakiyom 15 aylık daha. Bunlar 3 ayda yaşandı
tarafından
Olur balım çocuk bu hastada olur yaralanirda aman herşeyi ufak ufak düşünsek kafayı yeriz sen bebeğini iyi yapmaya bak geçer elbet
0 oy
tarafından
Kaynananın som ağzı çarpmış oğluna 
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Kaynanan da yani bebek hastalanır normal
0 oy
(1,067 puan) tarafından
a yani bebek hastalanır normal
0 oy
(29,280 puan) tarafından

Değişik bir sıkıntı insAllah düzelir çocuğun 

0 oy
(662 puan) tarafından
Kız yok hava değişimi mahfeder coxougu bi şeyi kırk kere söylersen oluyo işte ne yapican atsan atilmiyo Kaynanalar 
0 oy
(6,307 puan) tarafından

Benim küçük aslanım bir düzelemedi tatile de gittiniz rahat yok senin şansın bu aşkım :ermm:

tarafından
Sorma ya ne çektik  :(

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 519 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,481 puan) tarafından soruldu

410,737 soru

12,358,648 cevap

41,288 kullanıcı

Kategoriler

...