0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
18 aylık oglum ama ama babasına cok fazla vuruyor.  Bunun sebebi de biziz 7 8 aylıkken minicik elleri ile vurmasi hoşumuza gidiyordu şimdi ise büyüdü ve gercekten sert vuruyor. Nasil bir yol izlemem lazım. Yapma deyince inadimiza yapıyor. Görmezden gelsek acaba kendisi unutur mu benim yüzümden arkadaşlarıyla  sorun yaşasın ıstemiyorum. Hatta ettik ve bunun farkındayız lincleyin diye yazmıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cicii baba falan yaptırın babasının yüzünü sevsin benim oğlumda yapıyordu onu şimdi cicii diyip seviyor 
tarafından
Onlari zaten yapıyoruz cici yapmayı öpmeyi yanak sıkmayı biliyor ama babasina sert vuruyor oda kızıyor bende kızdığı için ona kızıyorum o yuzden biraz inada yapıyor. Ben sonrasında baban hakli vurmaman lazim diyorm ama ne kadar etkili oluyor bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(485 puan) tarafından
E kendiniz öğretmişsiniz, bir yolunu da kendiniz bulursunuz herhalde. 
tarafından
Cok akillica bir fikir bana verdigin akıl yüzünden kendine kalmadıysa bu fedakarlığı yapmasaydın keske
(1,847 puan) tarafından
kız yardım istiyo hata ettim nası düzeltiirm diyo aklın yoksa vermeye uzak dur ya posttan.  Bi gürüh var burda sadcee hır gür çıkarıp milletin kalbini kırmaya yer arıyorlar yaa gerçekten bıktık şu bilmiş yorumlarnızdannnn!

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 156 göst.
0 oy
2 cevap 81 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (630 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 1,028 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Merve... (31 puan) tarafından soruldu

413,041 soru

12,435,413 cevap

45,794 kullanıcı

Kategoriler

...