0 oy
394 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (450 puan) tarafından

image

Baya da işime yarar şeyler çıkmış özellikle anlık anketleri takip edip yanıtlayınca bir gün sonra talep maili geldi hemen ücretsiz aldım. Mutlaka takip edin anlık anketler bu aralar çok sıklıkta yayınlanıyor. En çok da gliss in serumuna forbihome prebiyotiğe ve hametol bakım kremine sevindim hepsi de orijinal boy ürünler deneme boyu değil o çok iyi oldu bana :) 

11 Cevaplar

+1 oy
(2,560 puan) tarafından

Gule gule kullan benimkide geldi gliss cok iyi oldu ya gercek fiyatini biliyomusun :D hemde tam boy cok mutluyum

image

(450 puan) tarafından
Aa aynısı gelmiş güle güle kullan :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ne güzel canım güle güle kullan dün anlık anket vardı sağolsun bir arkadaş post açtı haberim oldu bende yaptım :D

(450 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah çıkar sana da :)
tarafından
İnşallah canım ama şans yok yaa geçen çıktı o da büyük boy kedi maması ☺☺
(450 puan) tarafından
İşine yarıyorsa ne ala :)
tarafından
Yok kız işime yaramadı vallahi bir abla var kedisi vardi ona verdim ☺
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ay ben anlık anketleri onemsemiyodum ona göremi cikiyomus artik yaparim ozaman:D
(450 puan) tarafından
Yap tabi kız kaçırma onları :D
0 oy
(1,378 puan) tarafından
Kiz daha benimki kargoya bile verilmemis
(450 puan) tarafından
Benimki de hala sitede hazırlanıyor diye görünüyordu evde de yoktum bu sabah kargoyla gelince komşuma bırakmışlar.
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Güle güle kullan canim 
(450 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(91 puan) tarafından
Nerden yapıyoruz cnm bunu
(450 puan) tarafından
Denebunu.com sitesi üzerinden profil oluşturuyorsun ordan anketleri çözünce şansına geliyor
0 oy
(472 puan) tarafından
Bnm Mayıs kutum Haziran 15 de kargoya verilmiş ama bana mesaj falan gelmedi kargoya verildi diye sonra denebunuya girdim baktım aynı gün içinde kutum hem kargoya verilmiş hem kutun iade edildi yazıyor bundan bir önceki kutumda böyle oldu teslim aldığım halde kutun iade edildi yazıyordu böyle bisy başına gelen var mı yada sebebini bilen...
0 oy
(69 puan) tarafından
Ya benim süresi dolmuş görmemişim ne olcak şimdi 
0 oy
(1,298 puan) tarafından
İnternetten hiç alışveriş yapmadım şimdiye kadar nasıl alıyorsunuz bunları çok merak ediyorum 
0 oy
(75 puan) tarafından
Nasıl oluyor canım 
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Güle güle kullan kız :) benimde çıktı geldi ama halen daha kutun hazrlaniyor diyor yorumda yapamadim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
+3 oy
11 cevap 262 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tinkirbelll (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 451 göst.
9 Mayıs 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde ceycey (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 468 göst.
21 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

403,932 soru

12,100,328 cevap

36,413 kullanıcı

...