0 oy
1,311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (179 puan) tarafından
Arkadaşlar çok bunaldım bu durumdan . Eşim namazında bir insan öyle kahvehaneye veya gece hayatı yaşadığı için değil. Ama oturduğumuz yerde çok fazla arkadaşı ve akrabası var. Yatsı namazından sonra hep onlarla oturup vakit geçirmeyi seviyor . Gece en erken iki de geliyor eve. İşi de zaten haftada iki gün tam gün çalışıyor 24 saat çalışıyor haftada iki gün . Bu durumdan çok bunaldım . Hiç umursamıyor beni. Ne zaman eve gel desem hep gelicem diyip gelmiyor . Şuan hamileyim artık çok fazla sinirimi bozuyor bu durum dertleşmek istedim çünkü çok bunaldım 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkesin derdi farkı kuzum benim kocam 2. 3 gün gelemez bahçe evimiz var orayı çok sever orda kalır benim zerre umurumda deil inan çok çabaladım fayda etmedi şimdide hiç umursamıyorum alıyorum kızlarımı çıkıp geziyorum onlarla eğleniyoruz 
(179 puan) tarafından
Durumu iyi idare etmişsiniz
tarafından
Herkesin idare etme durumu farklı bazıları benim yerimde olsa boşanır ama ben hiç umursamam
(179 puan) tarafından
Evet kesinlikle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benim eşimde her Allah'ın günü balığa gidiyordu ama her gün 4 buçukta bir gidiyordu işten gelince saat 2-3 gibi gelirdi hep bende bunaldım iyice evde iki kızım var küçük sabahtan akşama kadar çocuk sesinden usandım valla olduğum yer her yere uzak dışarı bile çıkamıyorum eşimle hergun kavga ederdim bize hiç vakit ayirmiyosun bende bıktım artık senin bu hareketlerinden falan dedim oda farkına vardı hatasının bende eşime gün belirledim pazartes-carsamba-cumartesi 12yi geçmemek kaydiyla o günler balığa gidiyor diğer geri kalan günler işten gelir yemeğimi yeriz film açıyoruz film izliyoruz o şekilde sende güzelce konuşup böyle gün ve saat planı yapabilirsin. Bu planı yaptığımdan beri düzene girdik çok şükür 2 aydır falan bu şekilde, mesela benim günümde bir işi çıkarsa onun bir balık gününü alıyorum :D :D 
(179 puan) tarafından
Siz işi çözmüşsünüz
tarafından
Bu raddeye getirdi artık canım yoksa iyice zivanadan çıkardı sonra bende çıkardım zivanadan hiç iyi olmazdı böyle çok güzel oldu önceden plan olmadığı zamanlar yani sürekli arardım kaçta gelcen,gecikme, yarım saat sonra yine mesaj atardım ne zaman gelcen kim var kim yok falan diye şimdi nasıl olsa 12yi geçmeden eve geliyor rahatlığı var kafam rahat oluyor falan böyle çok güzel oldu yani.
(179 puan) tarafından
Evet kesinlikle iyi olmuş bu. Bende denicem inşaallah bizde bir dikiş tuttururuz
tarafından
Yap yap çok iyi bir uygulama bence :))
0 oy
(162 puan) tarafından
Erkek milleti hep aynı ne yaparsan yap kendi bildiklerini okuyorlar aynısı benim basimdada var ne yapacagimi kestiremiyorum ölmek istiyorum artik

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 614 göst.
10 Mart 2020 Diğer kategorisinde METİNHAN'IM (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 377 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehra asude (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 241 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,939 soru

12,401,092 cevap

44,427 kullanıcı

Kategoriler

...