Kızlar karnım olacak adi köpekten şiddet gördüm. Bana karşı çok kinli, öfkeli. Bugün kaynanamgilin terasında mangal yapıyorduk. Oğlum hiç durmuyordu çok bunaldım. En son ağladığında artık elinden çektim yürü giriyoruz dedim. Herkes Bi taraftan tutuyor otur gitme ye diye. Sonra merdivenlerden inerken oglumndusuyormus gibi oldu kucağımda da kızım vardı. Oğlum düşmedi ama tuttum. O sırada gözleri yuvalarından fırlamış Bi şekilde bana bir bağırmaya başladı. Delii psikolojisi bozuk sıkıntılı diye bende şok oldum sana noluya gerizekalı dedim o sinirle. Arkamdan Bi inişi var diğer karnım zor tuttu kaynanami itti merdivenlerden düşüyordu. Benim elime vurmuş acısından anladım başka ne yaptı asla hatırlamıyorum. Eşim düğündeydi. Aradım geldi hiçbir şey yapmadı tabiki aynı dükkanda çalışıyoz şimdi binada milletin içinde nasıl kavga edeyim dedi. Kendimi o kadar kıymetsiz hissediyorum ki anlatamam. Anneme de anlatamadım gece gece. Babam vefat etti zaten anneminde tansiyonu var abim duysa gelir öldürürler birbirlerini. Anneme sabah sakince anlatacam ama. O adı batasica pisliği de Allah bildiği gibi yapsın. Ayriyeten o pislikle benim kardeşim evli. Aynı binadayiz