0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından
Eşim 10 gün önce kanat yaptirmisti banada söylemedi bende yemek yapmıştım getirdiği gibi buzluğa attım bugün çıkarsam fırında isitsam bişey olur mu bu arada pişmiş et

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım çiğden durursa olur 6 aya kadar hiç birşey olmaz ama pişmiş et donup tekrar çözülmez. Bence yani 

(1,313 puan) tarafından
Ciddi misin baya et ya atsam mi
tarafından
Canım eniştem kasap birazdan bizde olacaklar istersen sorar yazarım. Ama ben kesinlikle yenmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bak benimde difrizimde tavuk var şuan ama çiğ. Pişmiş olarak koyup sonradan çözmek gıda zehirlenmesi yapabilir Allah korusun
(1,313 puan) tarafından
Sorsana canım ya sana zahmet
-Reklam-
0 oy
(1,508 puan) tarafından
Olmaz birşey canım ben fazla yapıp atıyorum devamlı yemek yapamıyorum diye
(1,313 puan) tarafından
Kız iyi değil diyorlar ya
(1,508 puan) tarafından
Canım cikartip ısıtıp yiyorum kalırsa döküyorum tekrar tekrar koyarsan iyi değil tek seferden olmuyor birşey hamileyim ben hep öyle yapıyorum ilk hamileliğimde de yapıyordum
0 oy
(12,692 puan) tarafından
Daha önce koydum sonra çıkarıp ısıttım bişi olmadı 
(1,313 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Pişmiş et adamı zehirler. Çiğ olsaydı 1 sene sonra da ye bişey olmaz.
(1,313 puan) tarafından
Dışarda hiç beklemedi direk buzluğa attim
(3,163 puan) tarafından
Olsun haberlere de çıktı ya kadın göğüs haslamis yarısını dolaba koymuş misafir gelince keskege katmış gelen misafirlerden biri bide kadın ölmüş. Çok tehlikeli. Keşke geldiği gün kanadı yeseydiniz yemeği de öbür gün yeseydiniz yemek dolapta 1 günde bişey olmazdı.
0 oy
tarafından
Ben hiç öyle yapmadım ama bence bir şey olmaz ne olacak 
(1,313 puan) tarafından
Kız zehirler falan diyorlar korktum ama 2 kiloya yakın et
tarafından
Allah korusun kız o zaman yazık oldu kanat kac para olmuş yaa

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 173 göst.
19 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde neslihanmesee (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
22 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 1anne (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
21 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Pakize333 (2,260 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
10 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Evremm93 (17 puan) tarafından soruldu

404,444 soru

12,116,158 cevap

36,461 kullanıcı

...