0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (791 puan) tarafından
Kizlar Başakşehir de otryom nerden başvuru yapıp alirm ve gerekli evraklar nelerdir 

9 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
Bende başakşehirde oturuyorum internetten başvuru diyorlar çok ugrastim sistem.hata verdi hep olmadı e mail attım karşılık alamadım en son aradım İstanbul kart başvuru noktasına gidip bizzat başvuru yapın dediler annem Esenler'de oturuyor orda meydanda başvuru noktası var salı günü gidip başvurucam TC , bir adet foto , internette 35 TL ucrer gözüküyordu oda olabilir öyle başvuruluyor işte internetten olmaması canımı sıktı tabi uğraş dur simdi
(622 puan) tarafından
Nasi 50 aaaaa 35 di kız geçen daha y
(622 puan) tarafından
Baktim 35 diyor hala
tarafından
Kargo ücreti dahildir
(80 puan) tarafından
Aynen canim kargo ücreti ile birlikte toplamını soyeldim ben yani kartın eve gelirse öyle
(622 puan) tarafından
Eve gelsin diye seçenek koymamislarki yok işte
-Reklam-
0 oy
(80 puan) tarafından
İnternetten oluyor artık canım eskiden bende çok uğraşıyordum mail vs herşeyi yaptım ama bı sonuç alamamistim şimdi sorun giderildi sanırım oluyor tekrar dene.ben netten aldım canım 
(622 puan) tarafından
Dün denedim olmadı netten
(622 puan) tarafından
Bakicam şimdi yine hemen
(80 puan) tarafından
Biz cuma günü daha canım bı arkadaşıma da yaptık başvuruyu sizin neden olmadı ki acaba.ben yarın bı arkadaşıma soyleyim bakal ben unuttum 3 ay oldu benimkini alalı da.arkadasiminkini yeni yaotik yarın yazarım inşallah nereden nasıl yapıldığını ben uygulamasindan yapmıştım bu arada canım.istanbulkart yaz play store a.indir oradan başvuru yap canim
(80 puan) tarafından
Bız daha cuma günü bı arkadasima yaptık canım sende neden olmuyo anlamadım ki..play store dan bı uygulamasını indirde oradan bak dene istersen
0 oy
(1,555 puan) tarafından
O nasıl bişey neye yarıyor merak ettim teşekkür ederim 
(54 puan) tarafından
0-4 yaş çocuğu olanlar otobüs metro vapur tren bedava biniyorlar canım sadece İstanbul da oturanlar için geçerli
(1,555 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ben İzmirdeyim malesef
0 oy
(7,456 puan) tarafından
İnternetten başvuruyorsun canım adresine geliyor
(622 puan) tarafından
Olmuyor deniyorum 2 haftadır sistemsel sorun var
(7,456 puan) tarafından
Olabilir 153 ü arayın bi yönlendirirler
(622 puan) tarafından
Aradım 2 gün önce bizzat gidip başvurun dedi o yuzzden en yakın başvurma noktasına gidip gerekli evraklarla başvurucam böylede rezillik yani
(7,456 puan) tarafından
Sistemsel  hatadan kaynaklanıyordur benim zamanımda yapılıyordu çünkü biraz bekle olmadı düzelir
(622 puan) tarafından
2 haftadır böyle canım duzelmiyo
0 oy
(122 puan) tarafından
Ben anlamadım internetten yaptım ama nasıl oldu mavi kart başvurunuz alınmıştır dedi anne kartı başka sanki yanlış yaptım sanırım 
(7,456 puan) tarafından
Anne kartı başka evet
(80 puan) tarafından
Ya sanki benimde öyle diyordu iyi bak o forma yani sana gelen yazıya anne kartı diye yaziyo.ilk bende öyle düşünmüştüm bak şimdi aklıma geldi anne kart bölümden doldurduysan olur canim
(122 puan) tarafından
Evet o bölümden yaptım
0 oy
(489 puan) tarafından
İstanbul büyükşehir belediyesi anne kart başvuru yaz Google oradan çıkar işte ondan sonra da internetten  basvurabilirsin ben başvurdum bir hafta sonra kart geldi 
(791 puan) tarafından
Başvuru formunu doldurdum gelrmi il ilçe adres yazdm nasıl anlcm geleceğini yada oldumu acaba resm fln istemedi
(80 puan) tarafından
Resim falan istemesiyle olmamistir canım resim istiyo mail hesabına mesaj geliyo olduğuna dair
0 oy
(14 puan) tarafından
Ikametiniz kayitliysa eger ibbnin sitesinden yapiyorsunuz kargo hizmet bedeli aliyor resim yukluyorsunuz ptt ile adresinize geliyor 
0 oy
tarafından
İbb beyaz masadan başvur 10 dk sürmez..resim kimlik bir de ücret ödeniyor.ben 2 senedir kullanırım 1 senem kaldı bitmesine..ben kartal metroda başvurmuştum o zaman 10 tl ödemiştim şimdi fazladır..kargo falan uğraşma merkezlerde başvur hemen verirler
0 oy
tarafından
Bu konuda bi postum var canım bak belki yardımcı olur sana. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 340 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
+1 oy
7 cevap 320 göst.
18 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Fikose24 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 267 göst.
11 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Canakkalem (866 puan) tarafından soruldu

410,440 soru

12,344,970 cevap

39,990 kullanıcı

Kategoriler

...