0 oy
124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 10 aylık diş mi hasta mi anlamadım sabahtan ateşi var gibiydi heryeri çok sıcaktı üç sefer ölçtüm 37.4 çıktı bı koltuk altı diğeri 37.8 şimdi de 37.9 çıktı vücudu normal eli ayağı çok sıcak alnı biraz sıcak ateş düşürücü verdim on dk oldu ne yapabilirim başka tişört ve pijama var üstünde çıkarayım mi korkuyorum yükselir diye 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece zibinla tut canım bide çoraplarını limon suyuyla islat giydir hemen düşüyor ateş
tarafından
Canım avuç içi yanıyor sanki çıkardım herşeyi zibinls duruyor annemdeydim yeni geldim limon yok evde pazar yapmadım daha
tarafından
Ozaman hemen ılık su yap benim oğlumda geçen ateşlendi doktorun gösterdiği ılık suyla bezleri koltuk altı ve kaşık bölgelerine köy canım oda etkili oluyor bide salgın var bu aralar hep ateşli hastalık geçmezse doktora git mutlaka bence
tarafından
Canım şimdi ilik suyla dusureyom derken yanlış yapıp daha kotu etmekten korkuyorum hiç yapmadım
tarafından
Ilık su düşürür canım hatta sirke diyolar ama ben onu denemiyorum doktorlar onermiyo
-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Sürekli kontrol et canım benim oglumda boğazı enfeksiyon kaptiginxa kafası sıcak oluyor diğer yerleri normal gibi.uzwrinw fazla bisi giydirme baktın yükselmeye devam ediyor calpol ver
tarafından
Şimdi zibinls duruyor sadece biraz düştü gibi ama hala ayağı eli çok sıcak vücudu sıcak bacakları soğuk ne yapayım giydirsem mi kafası çok hafif terlemiş gibi
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Canm sirke varsa sirkeli su yapıp bezi ıslatıp anlina koy bizde 9 aylığz dua dönemindeyiz ateş olunca öyle yapıyorum yarik satte düzeliyor ve 4 satte bir calpol yada parol veriyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 334 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 346 göst.
21 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,479 puan) tarafından soruldu

410,989 soru

12,368,336 cevap

42,203 kullanıcı

Kategoriler

...