0 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,370 puan) tarafından
Kızlar yarın randevum var sabah 9 da bugün acile gitmek istemedim ya hareket ediyor arada vuruyor ama azaldı acaba yeri kalmadığı için mi çünkü ağrım sancım hiç yok var mi benle aynı haftada olan nasıl bebek hareketleriniz

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Normal canım hiç hareket etmese sorun olurdu ama ediyormuş korkmana gerek yok bence 
(1,370 puan) tarafından
Evet canım azaldı baya ama vuruyor arada çok hareketliydi birden azalınca korktum bende
-Reklam-
0 oy
(8,348 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

O hafta da dogurdugum için bilemeyecem :)

Yeri azaldığı içinde olur bi skntı varsada olur Bi kontrol ettirsen içindeki kuşku da yok olur ihmal etme bi git bşyler yasadım korkutmak isdemiyorum sen bi görün için rahat etsin 

(1,370 puan) tarafından
Yarın sabah randevum ama bugün gideyim o zaman acildede pek ilgilenmiyorlar ama bakalım eşim gelsin gideyim
0 oy
(177 puan) tarafından
35+3 haftaligiz bizde aman aman bi haraketleri yok bazen bi sarsıyor genelde hareketleri kasılma şeklinde hareket etmeyince karnımi açıp elimi koyuyorum elimin olduğu yerde hareket ediyor eşimin kızımın sesine çok tepki veriyor çarşamba günü benim kontrolümde 
(1,370 puan) tarafından
Aynı anlattığın gibi oluyor bugün canım. Normalde baya oynardı ama bugün senin gibiyim aynı bende

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 57 göst.
28 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.

408,538 soru

12,275,652 cevap

37,739 kullanıcı

Kategoriler

...