0 oy
183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar 31+5günlük hamileyim ilk hamileliğim.  Hiç isim düşünmedik. Dün eşim karnımı okşuyordu melek kızım diğerek. Aniden ismi Melek olsun dedi. Kötü gelmedi banada. Internetde de anlamına,kişilik özelliklerine baktım iyiydi. Sizin çocuğnuzun veya yakınızın ismi Melek olan birisi varmı? Nasıl kişiliğe sahipler? Ben çok inanıyorum ismin karakter oluşturduğuna. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzel canım amcamın kızı var çok efendi ağır başlı isimli alakası var mı bilmiyorum ama  çok utangaç 
(1 puan) tarafından
Ne güzel. Utanqaçlığına annesi yardım eder eğer öyle olsa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok gzl canm    
(1 puan) tarafından
Çok sevindim
0 oy
(5,268 puan) tarafından
O degilde nickin dikkatimi cekti ismin mi
(1 puan) tarafından
Azerbaycanlıyım canım Azerbaycanda da yaşıyorumbende diyorum neden çoğu kişi kısaldılmış isme takılıyordiğe
(16,900 puan) tarafından
Türkçede i uzatmadan kullanilincada kötü anlama geliyor canim.
(1 puan) tarafından
Diğer tarafda ismimi değiştirdim ama burada yapamıyorum bilmiyorum neden
(16,900 puan) tarafından
Burda değişmez. Kullanacaksan bu hesabi sildir yeni hesap aç.
(1 puan) tarafından
Aa diğerinde deyiti ama ne qarip
0 oy
(1,762 puan) tarafından
Benim adım Melek hatta huri Melek ☺️
(1 puan) tarafından
Yaaa isminizi seviyormusunuz? Veya hiç alay eden şaka yapan oldumu isminizle ilgili? Ben öyle isim olsun istiyorum ki kızım gelip söylemesin ki ismimi beğenmiyorum dalğa geçiyorlar benle? Aslında isime baya kanım kaynadı
(1,762 puan) tarafından
Hiç dalga geçen falan olmadı dalga geçecek bı durumu da yok zaten okulda ilkokulda öğretmenlerin meleğim derdi hatya çok hoşuma giderdi lisede bayan samimi olduğum hocalarım bile meleğim derdi eşimin telefonunda 10 senedir meleğim diye kayitligim annem kaynanam meleğim der daha ne olsun ☺️
(1 puan) tarafından
Yaaa ne güzel çok sevdimm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 262 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 786 göst.
0 oy
4 cevap 204 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde AseLimm06 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 1,094 göst.
4 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizemkorkmaz5 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,243 soru

24,013,904 cevap

327,910 kullanıcı

...