0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar gün içinde öğlen bir kere uyuyor onun dışında kaç kere sallarsam sallayım uyumuyor bacaklarım ağrıyor artık hem uyumuyor hem huysuzlanıyor diş de patlattı ama soğuk meyve veriyorum eline granül de var niye böyle yapıyor anlamıyorum geceye doğru iyice huysuz oluyor zar zor uyutuyorum sonra da hep uyanıyor emiyor çok yoruldum ya :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok zor ama yapacak pek bişey yok yardım alabiliyosan yardım al sonra dışarı hava almaya çıkın sana da ona da iyi gelecektir 
tarafından
Teşekkür canım 26 gören den sadece sen cevaplamışsın. Çıkarırım dışarı da bir kaç kere çıkardım kanguru ile eğlendi vs ama o günler gece de hiç uyumadı o yüzden ona bile cesaret edemiyorum.
tarafından
Uyumuyosa zorlama gün içinde gece daha iyi uyur inşAllah ben bunaldıkça dışarı çıkıyorum elimden başka bişey gelmiyo zor bi bebek benimkide Allah yardımcımız olsun
tarafından
Amin canım çok amin
-Reklam-
0 oy
(5,422 puan) tarafından
Belki tek uykuya geçmiş yapmıştır. Evet erken ama bizdede öyle oldu kızım 8.5aylikken 2nci uykusunu yapmamaya başladı ve  sizin gibi akşama doğru huysuzlaşiyor. Şuan 9 aylık. Bugün uyandiktan 4 saat sonra ilk uykusunu yaptı 2 saat sonra daha uyumadi. 20gibi de gece uykusuna yatirdik. 
tarafından
İşte 8 gibi gece uykusuna yatmış ne güzel. Benim ki öyle de değil hiç bir güç onu 11 den önce uyutmuyor. Uyku düşmanı resmen doğduğundan beri böyle yani dişe bağlamıyorum hiç.
(5,422 puan) tarafından
O zaman  8nci ay Uyku gerilemesi yaşıyorsun. Bebeğin uykuya direniyorsa uyumak istemiyorsa
tarafından
Yani gün içinde bir uyku yetiyor ona öyle mi
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Geçicic bir durum canım düşünsene bu sıcakta cocuklar bide diş ağrısı çekiyo diş mafediyor onları ya 
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Emzik kullanıyor mu ?
tarafından
Hayır canım hiç almadı ne emzik ne biberon
(7,447 puan) tarafından
Hı jel kullanabilirsin o halde buzdolabına at rahatlar ağrısını kaşıntısını alır emzik kullansaydı buzluğa at bir kaç dakika sonra ver dicektim gün içinde öyle idare ediyorum da gece jel mecburen çok  vuruyor
0 oy
(634 puan) tarafından
Hem atak haftası hem diş çok normal ama geçecek 
tarafından
İnşallah canım amin
0 oy
tarafından
Sen bide azı dişleri gör bugününe şükür edersn cnm 
tarafından
Korkutma kız beni
0 oy
tarafından
Kızım daha beterdi. Ben çareyi uyku eğitimi ile buldum.
tarafından
Eşim düzene girer diye eğitime yaklasmiyor.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 509 göst.
0 oy
4 cevap 206 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ceku balm& (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,039 göst.
26 Aralık 2018 Diğer kategorisinde Minaaa (218 puan) tarafından soruldu