Merhaba arkadaşlar gün içerisinde hiç uyumuyan bi kızım var 3 aylık bu arada sürekli emzir altını aç memede uyuyor yerine koyuyorum kalkıyor neyse hiç biseye yetişemiyorum her Sabah uyanıyorum eşim evi dağıtmış altı üstü işe gidecek her yer kıyafet kulağını temizler aynanın önüne koyar saçına fon çeker fon makinesk prizde takılı yerde kalır mutfağa giderim kahve içmiş her yer kahve bardaklar salonda oturma odasında biseyler yemiş oluyor ben uyurken gece sayısını bilmediğim kadar uyanıyorum çok uyumuyor kızım. Gündüzde aynı şekilde kahvaltı hazırlamam 2 saatimi alıyor çayı koyuyorum ağlıyor onunla ilgileniyorum her gün çamaşır çıkıyor her gün yemek hazırlıyorum her gün hiç iş bitmiyor bugün 2 balkonu yıkadım toz aldım sil süpür yaptım banyoyu WC yıkadım bulaşık Makinesi boşalttım 3 kere çamaşır serdim renkli beyaz bebeğin kıyafetleri topla katla yerleştir bitmiyor eşim geliyor ona yemek hazırla evim de büyük baya yetişemiyorum hiç destek olmuyor eşim gece sonunda çok sinirli çok yorgun biri oluyorum eşim tek başına oturuyor ben gidip uyuyorum kızım uyudugu an ne kendime ne eşime vakit ayiramiyorum şimdi linç yiyecem daha yeni oturdum yazacak zamanım oldu bilmiyorum ya her gün WC yıkıyorum eşim ona bile dikkat etmiyor her yer idrar oluyor yazarken ayağımın altı yanıyor şuan sızlıyor