0 oy
941 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (129 puan) tarafından
Kızlar bazen daha doğrusu çocuğum doğdu dogali kendime hiç zmaan ayiramiyorum kendime bakamıyorum kızım 11 aylıkken yine hamile olduğumu ogrendm ama kızlar korundugumuz halde rabbim nasip etti blyani anliycaginiz 11 aylık bir kızım iki aylık hamileyim ve ben kendimi çok bıraktım içimden birşey yapmak gelmiyor kendimi yıpranmış yıkılmış gibi hisediyorum toparlanarak gücüm hiç.yok rabbimin beni affetsin karnımdaki sadece mide bulantılarım da aklıma geliyor o kadar yorgunum ne yapacam bilmiyorum kızlar piskologa mi gitsem diyordum kızımı büyütürum biraz dinlenirim ondan sonra çocuğu düşüyodum çünkü bu yorgun vücutla onunla nasıl ilgilenecektim ama vardır rabbimin bir bildiği elbet çok şükür Allah'ı ma kizlar kendimi çok kötü yanlız yorgun hisediyorum ne yapicm ben bilmiyorum hamilelik hormonundan dolayimidir bilmiyorum esimlede tartisip duruyorum beni hiç anladığını düşünmüyorum oda Sanko sürekli üstüme geliyor gibi

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hem küçük bebeğin hem hamilelik derken yoruluyorsun elbette böyle hissetmen çok normal 
-Reklam-
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Malesef öyle her dakika bakımlı olunmuyor grand tuvalet dolaşamiyorum tabi öyle 
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Evet canim bakım bekar olsun evli olsun sart

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 499 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,227 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 933 göst.
30 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 269 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,701 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,973 soru

12,402,348 cevap

44,475 kullanıcı