+1 oy
499 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,227 puan) tarafından
Zaten sade birisyim giyimim standart sade makyaj olarak eyeliner rimel sürerm normal zamanlarda saclarımi yaparim arada bu .Ilk zamanlar daha bakimliydim kendime bakardm zaten simdi cocuklardan bakım da zorlasiyor .Ilk zamanlar sorun yapmayan adam niye kac yıl sonra yapar .Kendisi de hic bakmaz kendine bende buna kıziyrm mesela ama karismiyrm nasil biliyorsa öyle yapiyor ama bana gelince farklı .Kendime bakmaktan korkar oldum artik.Abuk sabuk konusuyor bu konuda .Alısveris icin girdigm magazdan cikiyrm hicbir sey alamadn o kadar bezdirdi .

13 Cevaplar

0 oy
(1,166 puan) tarafından
bakimli olunca  bir dert  olmayinca  bir  dert. erkeklero anlamak zor  ya.
(1,227 puan) tarafından
Benim anladigım dısarıda bakımli olmasin ki baskalari bakmasin ama kendileri bakımlilara baksın nasil bir zihniyetse
(1,166 puan) tarafından
evin icinde  yapiyormusun canim sadece disari cikinca yapiyorsansa  buna kiza bilir.
(1,227 puan) tarafından
Yok daha önceden yaprdm çocuk varken de ama simdi biraz zor oluyor iki cocukla tabi yine de dikket ediyrm eskisi gibi olmasa da .
(1,166 puan) tarafından
canim   disardikalire guven olmaz.  su dovurde  yasamadigimiz  gormediyimiz ne kaldi evli kadinlara  bile  istismar  var.  belki  o yuzden bakimsiz  olda kimse  bakmasin diye  soyluyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendi bakımsızmış ondan kızıyor olabilir mi.?
0 oy
tarafından
Benim esim sadelikten yanadır hep makyaj yapınca kızmaz ama sadelik her zaman iyidir der niye yaptın yapmasaydon der mesela
(1,227 puan) tarafından
Ya canm o da iyi zamnlarda öyle diyor ama genel olarak sinirleniyor bir degisik
0 oy
tarafından
Eşimde çocuktan sonra biraz kıskanç oldu bende rimel kapatıcı kullanırım sadece oda söyleniyor ama ben genede yapıyorum
(670 puan) tarafından
Aynı benim kocam bende takmam yaparım
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Benim eşimde sevmez makyajı falan makyajsız daha güzelsin diyo ama bende sade de olsa severim.

Seninki kıskanıyor mu acaba 
(1,227 puan) tarafından
Kıskanclik mi yoksa baskalari bakmasin ama ben bakayim zihniyeti mi çözemedm
(2,247 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin kuzum kocanı
0 oy
tarafından
Ahhh sakin vazgecme kendine bakmaktan ben üniversitede o kadar guzeldimki yani bi goz kalemi bi ruj cok tatlis giyinirdim. Esim bana surekli Amaaan ne hazirlaniyorsun giy esofmani cik diye diye diye beni yarmagüle cevirdi. Giyinme kendime bakma hepsi gitti artik icimden gelmiyor. Heralde kendi seviyelerine çekmek icin yapiyorlar. Sen onla cikma alisverise kendine bak asla pes etme. 
(1,227 puan) tarafından
Valla alısveris hevesim kalmadı sürekli ayni pantolon tisört devam ins öyle olmam ki zaten sade bir insanım ya ona ragmen böyle yaoiyor
tarafından
Bak sakin diyorum hrmen trendyola gir almasanda kendine bak birseyler
0 oy
tarafından
Bence kıskanıyor 
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Her erkek aynı değildir......
0 oy
(683 puan) tarafından
Ne güzel kıskanıyor demekki ben makyaj yaparım eşim karışmaz :(
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kendi özgüvensizliginden seni bastırmaya çabalıyor
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Valla benmki de öyle canım sürekli kime bakımlısın felan yapıyor halbuki dısarıdaa cıkamıyorum 
0 oy
(894 puan) tarafından
Komplekse girmemek için :) 
0 oy
(359 puan) tarafından
Kıskanıyorlar canım genelde o yüzden 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 946 göst.
21 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Melek12 (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 255 göst.
17 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,289 puan) tarafından soruldu
+2 oy
63 cevap 992 göst.
0 oy
3 cevap 200 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,628 puan) tarafından soruldu

411,978 soru

12,402,473 cevap

44,479 kullanıcı

Kategoriler