Yaani söyle ki hiç bir derdim sıkıntım olmasın ama oğlum çevreden oradan buradan kendim bile farkında oluyorum aşırı huysuz aksi şımarık yaramaz oluyor bu aralar hiç kafam kaldırmıyor yaani aileme bırakıyorum ediyorum ama o bile dinlendirmiyor 10 11 kadar uyuyorum yok yani bu çocuk ne olucak diye düşünüyorum ne zamn düzelecek ne yapabilirim diye... büyük büyük yaramazlık yok aslında dayanilimiycak kadar ama eşim dahi de olsa uf demesi bile beynimi yoruyor ben sabahtan akşama kadar bakıyorum bazen öyle birsey oluuo ki oğluma anlasamiyorsun oğlumla anlamıyor eşim veya bir başkası of uf düzelmeyecek ne olucak denildiği halde hem zoruma gidiyor dedikleri hemde beynimi yoruyorum ... Ne yapıcam inan okadar aslında aklili ki 2 yaşına kadar hiç yaramazligi yoktu talk 2 yaşından sonra gözünün içine baktığım gibi anlardı yapmaması gerektiğini .. ananane dede şımarıklığı da var ee 1 dediği 2 edilmedi hem bizden hem kendi ailemden çünkü evin 1 tane evladıyım 1 tane torunları var hatta annem bayılıyor evlatlık versem yok demezler varlari yoklari oğlum herseyimiz onun diyorlar.. Ne diyeyim arada söylüyorum ama kıyamiyolar. Tamam bende bazen dayanamıyorum ama bir şekilde baş ediyorum ağlıyor ağlıyor sarılıyoruz ediyoruz geçiyor. Eşimin pimpirikli tavırları böyle yüksek sesleri normalde ben dert etmem ama dış etken insanı çok etkiliyor:( sonra çocuğa patlıyorum