0 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (3,897 puan) tarafından
Böyle biri evlense ne zorluklar çeker??

24 Cevaplar

+3 oy
(12,750 puan) tarafından
Karşıdaki insanın merhametine bağlı yaşayacağı zorluklar 
(3,897 puan) tarafından
Evet doğru.
-Reklam-
+1 oy
(137 puan) tarafından
Valla açık ve net söylüyorum insanoğlu bu eninde sonunda laf geliyor. Bizim akraba gelinine söylüyor yeri gelince kaçtı diye ki gelini de kendine yakın akraba. 
(3,897 puan) tarafından
Nasıl bir akrabaysa çok acımasızca:(
(137 puan) tarafından
Hemde nasil rabbim kimseyi kimsenin diline düşürmesin.
(3,897 puan) tarafından
Amin amin.
0 oy
tarafından
Merhametli insanlara denk gelse maddi acıdan bir zorluk cekmez manevi acıdanda anne-baba yeri elbet belli olur ama eşinin enne babasi merhamet ederse biraz ici ferah olur tabi yine de cindeki burukluğada kimse care olamaz.
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Merhametsize denk gelirse analı babalı olan da çekiyor, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi 
(3,897 puan) tarafından
Amin cnm.
0 oy
(134 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Babam yok diye oldugunu dusunuyorum duymadigim hakaret psikolojik fiziksel siddet hersey var bosanmak istedigimi soyleyince de cocuklari alirim kokularina hasret birakirimm diye tehdit ediyor. Hep diyorum babam yok diye boyle zulum ediyosun bana diye alakasi yok baban olsada ayni olurdu diyor ama babam olsaydi yapamazdi cersaret edemezdi. Bir gun o da yalniz kalacak onunda anasi babasi olecek Allah sirali olum verirse o zaman Allah onu bana muhtac etmesin. 
(22,071 puan) tarafından
Kiyamam sana ya
(3,897 puan) tarafından
Benimde annem babam yok.Ancak maşallah eşim beni koruyor başta eltilerim bana sataşıyordu eşim rest çekti şimdi bir şey demiyorlar.Senin eşin insan değilmiş.Allah yardımcın olsun.Ben hala eltilerimden gördügüm muamele yüzünden hatırlayıp üzülüyorum kim bilir sen nasıl üzülüyorsundur. :(
(134 puan) tarafından
İmtihanim bu galiba canim
(134 puan) tarafından
Adam olana denk gelmemisim canim ben ama hep diyorum bu topragin altida var bugun sen bana edersin yarin rabbim hesabini sorar yarina kalirda yanina kalmaz.
(3,897 puan) tarafından
Rabbim darda olanların yardımcısı olsun.
0 oy
(14,128 puan) tarafından
Bizim gelin var esmin kuzeninin esi kaynnasyla birler kizi gbidir tamamen insanina bagli
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Eltim öyle sadece bir abisi var başka kimsesi yok kayınpederim evden kovmustu benimde evim vardı iş gereği ben başka şehirde yım bende geçin benim evimde oturun dedim iyiler çok şükür merhamete bağlı ya 
(3,897 puan) tarafından
Bende kayinvalideme bakiyorum cnm.
(7,375 puan) tarafından
Biz uzağız canım ki kaynanamlarin mahallede sadece kardeşler var  eşim Lee 12 kardeş 5 elti 6 görümce var bende iş gereği başka şehirdeyiz benim kaynanamla kayınpeder  artık kimse istemiyor
(3,897 puan) tarafından
Hey maşallah çok kalabalık sınız kayinpederin sıkılmış belli.
(7,375 puan) tarafından
Evet canım hepsinin çocukları çocuklarında torunları falan çok kalabalık kayinpederimin toplam 47 torunu var bide torunlarının çocukları var ooo çok kalabalıklar valla
(3,897 puan) tarafından
Ooo.Allah yardımcınız olsun.
0 oy
(7,752 puan) tarafından
Birde anası babası olupta anasız babasızlar var herkes anne baba olabilse keşke.
(3,897 puan) tarafından
Hee o da kötü.Allah yardımcıları olsun.
0 oy
tarafından
Sansliysa hiçbir sıkıntı çekmez sanssizsa ana baba asirette arkasında olsa çeken ceker
(3,897 puan) tarafından
Evet haklısın.
0 oy
tarafından
Karşındaki insanın merhametine bağlı misal kayınvalidem kayınpederime göre daha merhametli ama kayınpederim tam bir ******** merhametsiz hayvanın picin teki annem beş yıl önce kanserden vefat etti iki yıldır evliyim kayınpederin bı bana tecavur etmediği kaldı tabi eşim bunu bilmiyor az önce bile gelinler bokumu yesein diye bağırıyordu ******** ** oğlu ** ******** herif insalah yarına cenazesi toprağa verilir 
0 oy
(950 puan) tarafından
Ben kaçarak evlendim hem annem hem babam konuşmuyor her fırsatta yüzüme vurur kaynanam aile önemli aile kavramı falan diyor allahtan eşim ezdirmez ama gerçekten çok önemli 
0 oy
tarafından
Ben de yalnizim. Ne anne be baba ne kardes. Bu karsindakiyle ilgili oldugu kadar kendinle de ilgili. 17 yasindan beri yani tam 18 senedir bi fiil calisiyorum, kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum, kimseye minnet etmiyorum, sana muhtacim imaji cizmiyorum, esim dunya iyisidir, Allaha sukur cok da mutluyum, ama cok iyi bilir benim amennam olmadigini, mecbur kalirsam gozumu karartacagimi ki bir kere bosandim su an 2.evliligim.

Yani bu yuzde yuz karsi tarafla ilgili degil, biraz da kisinin kendisiyle hayattaki durusuyla ilgili bence.
(3,897 puan) tarafından
Haklısın.
0 oy
(20,439 puan) tarafından
İyi insanlara denk gelir inşallah kimse 
(3,897 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bnm cnm.Evliliğim maşallah iyi gidiyor ben onlara iyiyim onlar bana iyi  kayinvalideme bakiyorum maşallah diyeyim. :)
(20,439 puan) tarafından
Maşallah bin kere canım benim :)
(3,897 puan) tarafından
Kayinvalidemin bakımı biraz zorlu.Vaktinde yemegini koyuyorum ignesini yapiyorum falan ancak bu durum gecici bizim evimizde kalıyor bizde yaşlanicaz bakıma muhtac olucaz diye düşünüyorum biraz üzülüyorum öyle oluyor.
(20,439 puan) tarafından
Çok güzel düşünüyosun helal olsun
0 oy
tarafından
Önemli olan senin dimdik ayakta durman o zaman kimse bişey yapamaz 
(3,897 puan) tarafından
Aynen:)
0 oy
(11,215 puan) tarafından
eltim 17 yasinda evlendi babasi yok. 8 yildir esi ve ailesi bir oteye git demedi ki saygisizin yalancinin cahilin teki. ama hep yetim dediler
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Daha çok sevilip daha çok arka çıkılmalı gelin de anne babasının yerine koymalı ama bunlar olmazsa 5 yıl sonra yüzleri ortaya çıkar maske düşer anasız babasız kimsesi yok diye tepene biner 
(3,897 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evet anladim :)
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Kendisi dimdik durmayı bilmeyen herkes zorluk yaşar anne baba olsun olmasın, insan önce kendi özgüvenli olmalı 
0 oy
(684 puan) tarafından
Bence evlendiği kişide herşey bitiyor 
0 oy
tarafından
Karsidakiler bunu kullanır da seni ederlerse vay haline bı de koca da sahip cikmazsa hayat zehir 
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Bence evlenmesin analı babalı evlenen bile neler cekiyor
(3,897 puan) tarafından
Bnm annem babam yok evliyim cnm. :) hasta kayinvalideme bakıyorum eşimin ailesinin esimin bana bir saygısızlığı yok şükür bnde onlari el üstünde tutuyorum.
(4,041 puan) tarafından
Allah denk getirmiş demek ki canım. maşallah size

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 271 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 63 göst.
0 oy
1 cevap 66 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.