0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Kızlar halamın kızı 4 senwlik evli eşinde damar genişlemesi varmış dogal yollarla çocukları olmuyor bi kere amaliyat oldu ama sonrasında tedavi olmayı bıraktı kız şimdi nerdeyse boşanmayı düşünüyor kocası tedaviyi reddetigi için böyle olup da tedaviyle veya kendiliginden çocık sahibi olan var mı

10 Cevaplar

0 oy
(2,529 puan) tarafından
Adam neden tedaviyj reddetti o istemiyor mu çocuk 
(1,453 puan) tarafından
Vala sebebini bi söylese hastaneyi sevmiyorum gidemiyorum gidicem tm deyip duruyor
-Reklam-
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Varikosel galiba dediğin eltimin de olmuyor esi ameliyat olmadığı için 7 yıl oldu evleneli
(1,453 puan) tarafından
Tam adını bilmiyorm cnm damar genişlemesi varmış birde spermleri düşükmüş amaliyat oldu ilaçları düzenli kulmamış olmuyor yine
(4,286 puan) tarafından
Yanlis yapmış doktor a gidip ameliyat deniliyorsa ameliyat ilacsa ilac kullanmali
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Canım eşimde de var ama sperm kalitesi yüksek oyuzden ilk ay hamile kaldım suan üçüncü yolda şükür hata ağrıları oluyor bazen doktora ilk sen egitigimizde beş aylık hamileydim tabi doktora anlatı ağrım felan var diye doktor direk çocuk istiyorsunuz olmuyor dime dedi eşimde yok eism hamile dedi doktor aaa dedi şaşırdı belki kaliteisdemi düşük acaba
(1,453 puan) tarafından
Evet cnm sğerm testi yapılmış düşük çıkmış
(2,362 puan) tarafından
Hmm ondandır ama tüp bebek deneseler peki adamın yasida ilerlemeden
(1,453 puan) tarafından
Adam 38 yaşında kuzenim 33 yaşında kız o yüzden sıkıntı yapıyor yaşumız geçiyor diye
(2,362 puan) tarafından
Yaş ilerledikçe tabiki sperm kalitesi de dahada dusukyro Allah yardımcısi olsun insalahh
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Eşimin beyninde var diye biliyorum onun gibi birşey mi acaba
tarafından
kasıkda olan, üreme organına olumsuz etki eder
(2,130 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Varikosel oluyor o evet çocuk sahibi olmak zor ama tedavisi olan bir hastalık imkansız degil

0 oy
(1,700 puan) tarafından
Tedavi olması gerekir

Ama proexeed plus diye bir ilaç var onu kullansın eşi çok faydasını görür
tarafından
kullanmışdık. iyi ilac evet.
0 oy
tarafından
eşimde olmuş.3 Sene önce, 3damarda aynı anda. 1senedir doktorlar tahlil tahlil paramızı aldılar ve tek yazdıkları istek artdırıcıydı.ya da gelin aşılama yapalım, tüp bebek yapalım dı.

ameliyat başarılı geçmişti. 

En son gitdiğimiz doktor 3-4aylık antibiotik tedacisi ve lazer tedavisi yapıcam. tedaviden sonra bebek düşünün dedi. Ona başladık. dr. bize sorunun tedavisi yoksa aşılama gibi şey yapılmalı dedi. 
0 oy
tarafından
Kız kardeşimin eşi ameliyat oldu ve ameliyattan sonra da ilaç kullandı ameliyattan 5 ay falan geçti sanırım kardeşim hamile şuan pes etmemek gerekiyor aşılama yapacakları ay hamile kaldı ha bir de rahim filmi çekmişti doktor demisti genelde rahim filminden sonra hamile kalınıyor o yüzden bekletmisti aşılama icin
0 oy
tarafından
Benim abimde var ameliyat oldu bı ise yaramadı ameliyat g.amtepte güzel bı doktor buldular sperm kalitesi düşük dedi ilaçlar aktardan alınan özel baharat çerezler vs verdi biraz ilerleme var demiş ama hala bebek müjdesi yok ...şuan iki buçuk yıllık evli bundan önce de ilk eşinden dört yıl evliydi ..  ilknesinden de çocuk yok .. zor ya 
0 oy
(7,916 puan) tarafından
Eniştem ameliyat oldu değerleri sıfırlandi bunun yüzünden bir de tese ameliyatı olmak zorunda kaldı ben eşime izin vermedim bitkisel tedavi gördük çok şükür kendiliğinden oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
15 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevdoş (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 533 göst.
0 oy
1 cevap 93 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Melek90000 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
14 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervee (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,366 soru

23,678,853 cevap

310,127 kullanıcı

...