Bence yurda gitmesi çözüm değil. O çocuğun yaşadıklarını yaşadım ben. Annem üstümde oklava kırar sonra benimle ağlardı. Bunun sebebi olmaz demişlerdi diğer postta ama oluyor arkadaşlar maalesef oluyor. Babamın manyakliklari yüzünden annem kafayı yemişti, sinirini benden çıkarıyordu. Kardeşim bebekti ben 5 yaşındaydım. Bu birkaç yıl devam etti, bazen okula gidemezdim morluklardan. Çevremizde kimse yoktu anneme dur artık doktora git diyecek. Kendisi karar verdi ve tedavi gördü. Ufak bir sakinleştirici ilaç ile sorunlar çözüldü. Biz biraz büyüyünce boşandılar. Anneme hiç kızgın değilim. Ben de anneyim ve onu çok daha iyi anlıyorum. Ben öğretmenim ve çocuk esirgemeden gelen öğrencilerim oldu, gidip nerelerde ne şartlarda kaldıklarını gördüm. Asla istemezdim öyle bir yerde kalmak. Her şeye rağmen annemin yanında kalmak isterdim. Post kapandı orada da yazmıştım, yazan arkadaşın ablasını doktora götürmesi lazım. Bu şekilde çocuğun evinden ailesinden alınması daha iyi olmayacaktır emin olun. Yaşayan bunu çok daha iyi bilir