0 oy
766 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben uykusuz bitkisel hayattayım malum  iki cocukla uğraşıp duruyorum biyandan da ev işleri yapıyorum artık her günüm ayrı bir maraton 4 yaşindaki oglumda kardeşi geldiğinden beridir kudurdu iyice durmuyo susmuyo evin Altını üstüne getiriyo kıskanıyo galiba seviyo öpüyo kardeşini ancak çok yaramaz oldu peki sizde durumlar nasıl yoklama alalım ??8-)

13 Cevaplar

0 oy
(1,251 puan) tarafından
Beni biliyorsun durumlar muhteşem Rahimeciim:Dd
tarafından
Senle ben gece nobetindeyiz deprem su baskını yangın itina ile komşular uyarılır :)hahaa
-Reklam-
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim kolaylık versin canım Bnde oglnla ugrasyom aynı yrgun luk
tarafından
Ayy evet malesef diş işi çok zor olur ama bir kaç aya tamamen rahat edersin benim oğlan 1 yaşına girince rahat uyuyodum sende uyursun inşallah cidden uykusuzluk çok zor geçen gece emzirdim bezledim birisi anyada birisi konyada olmuş bir kalkdımki göl olmuş altı valla zor:)
(3,531 puan) tarafından
Hahaaa uykuda adamı mahfedyo ya Allhim güç kuvvet versin sana canım Allhim minik kuşunu korusun:)
tarafından
Âmin canım bizi bizden başkası anlamaz adamlara bakdırcan cocuğa aslında sinir krizi geçirirler heralde :)
(3,531 puan) tarafından
Onlar anca uyurlar:))))) annelik zorr Allhim güç versin bize sabır versin
tarafından
Âmin vallahi zor beee artık allah isteyenlere versin evlat benden bu kadar
0 oy
tarafından
Bnde herzamnki gbi evdeyim kizim uyuyordu yeni uyandi besign icnde kendi kendine oynuyor bnde ona bakarm smdi alip karnini duyuracam bnde aciktm tabi cay demleyip bisyler atistirmayi dusunuyom 
tarafından
Bende çay yapacam canım birazdan bişeyler yedimde bebek uyuyo oğlum oynuyo az iş yaptım makinaya kabanım vardı onu attım rutin hep hergün aynı işde seneyede çocuk ana okuluna gidecek artık
tarafından
Biz anneler boyleyiz hep ayni sey yasiyoruz evin isi camasiri yemegi cocugu derken gun bitiyor
tarafından
Saat 5e geliyo ne ara gelip gitti anlam veremedim 40 ımız çıkacak 1 hafta sonra vay bee amannn sanki kıymet bilen mi var yapsanda etsende yine değerimiz bilinmiyo
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Beim 9 yasindakide aynen durunlar :( nasil duzelcek bu durum bilmiyom 4 ay oldu hala oyle
tarafından
Biliyonmu iyice kudurdu benimkide bende şu anda bilemiyorum ne yapacağımı
0 oy
tarafından
Oturuyoz annem ablamla canım sohbet ediyoruz
tarafından
Kız hamileyim midem bulanıyor
tarafından
Ee canım olcak okadar benim ilk hamilelikde insan yemek tabelasını görünce midesi bulanırmı bulanıyodu işde birde hamburgerden nefret ettiydim ögün bugündür yemiyom  :)
tarafından
Kız iki gündür öyleyim yaa
tarafından
Geçecek sabır zor ama geçecek
tarafından
Ben sağlıklı alayimda razıyım valla
0 oy
tarafından
Bebeleri uyuttum oturuyorum yemek yapacam valla üstüme Bi ağırlık çöktü öyle duruyorum sen nasılsın bebiş nasıl oldu adını ne koydunuz kız 
tarafından
Ben koyamadım basma yarama eşim olcak kazma kendi adını vermiş çocuğa yüksel olmuş yani kötü bir isim değil ancak benden izinsiz isim koyması çok zoruma gitti gerçekden ben yusuf ali istiyodum
tarafından
Ee kulağına Yusuf ali okusaydınız sürekli öyle seslenseydiniz yüksel sadecee kimlikte kalırdı
tarafından
Daha okutmadık canım okutcam dayıma yusuf ali olarak
0 oy
tarafından

Valla benim de iki çocuk ev işi falan uyudukları an ne yapabilirsem artık :)

tarafından
Üstüm başım kusmuk içinde oluyo genelde ne zaman geçer bilmiyorum kusması
tarafından
Valla gorumcemin kızı da öyle oğlumda öyleydi canım 6.ayda geçti kusması benim her iki kızım da hiç kusmadi
tarafından
Benimkinin ne zaman geçecek bakalım ben emziriyom demekki Süzüyo sütü öyle derler
tarafından
Böyle kesik kesik geliyorsa kusması genelde ıyi diyorlar canım
tarafından
Evet anneannemde kusması iyidir dedi
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Allah kolaylik versin ben bi taneyle basddemedim ☺️☺️ 
tarafından
Hahaa zor kızz valla varya hadi şimdi küçük ama büyüyünce oda yaramazlık yapacak gerçi tüm cocukların fıtratında var bu gerçi ama işde zorlanıyorum bazen ağlama derecesine kadar geldiğim oluyo eşim uyutuyo geceleri uyumuyoda saat 2lere kadar falan erken kaldırayım diyom uyanamıyorum kesik kesik uyuyorumya
0 oy
(301 puan) tarafından
Canm büyük olana ilgini daha çok göster küçük olan zamn anlamaz ama büyük etkile ir .kıskançlık çok önemli 

Valla bende ne yapıyım eşim beni kayin babama bıraktı gitti ha geldim ha geliyom  da gelmedi
tarafından
Dönmese döndürürüm diyon yani :)
(301 puan) tarafından
Eee  tabikide bizim evde eşitlik ve demokrasi var ☺ genelde bizim evde biri bisi yapınca empati kurarız  ben sana yapsam nasıl hissedersin diye feln Allah razı olsun oda hak neyse onu söyler  ☺
tarafından
Heryerde bahsetme bari çoğu erkek zivanadan çıkdı artık
(301 puan) tarafından
Ayy valla hiç deme çok şükür. Hele burda duyuyorz  ya eşim boyoe böyle diye çok üzülüyorum allah herkezin yardımcın olsun inşallah
tarafından
Âmin canım kolay değil
0 oy
tarafından
kaynanamdayiz oturmusuz öyle cay kahve ..
tarafından
Muhabbet koyu diyon yani iyi bari yine canın sıkılmaz en azından bir nefes var yanında
tarafından
yani idare ediyorlar iste :D
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Ben de nobete hazırlanıyorum  4 saat sonra baslayacak ☺️☺️ benim kız sapıttı gece uyumuyo benim gozler balon gibi bakalım  elbet gececek ☺️
tarafından
Ayyy o degilde insan ***** gibi oluyo haaa :)
(3,697 puan) tarafından
Hiç sorma valla. Kafam uyuşuk kollarım filan bi cansız hic dermanım yok ☺️
tarafından
Geçen gece çocuğu bezlemişim ama bir gör bezin ağzı gözü biyanda kendime güldüm resmen bu uyku bu kadar mı tatlı olur yaww
0 oy
(125,076 puan) tarafından

Hadi sen dogurdun uyumuyon ben dogurmadan uyuyamiyom zombi gibi yatakta donup duruyom yaa  bugun moralim cok bozuk rahimeee turkiyeyele saat farki 2 cikti turkiye suan 2 saat ilerde :'(

tarafından
Türkiye de olmak vardı dimi olsun boşver sen burayı oraya odaklan yaa zor gülüm şimdi diyemem ki doğurdun bitti diye bir kaç ay öyle olacak malesef sabretmekden başka çare yok
(125,076 puan) tarafından
:(((((((( malesef yaaa
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun rahime :D çok yoruldum bugün yeni geldim eve oturuyorum 
tarafından
Her bakımdan yoruluyorum canım annemde aramış sen halen yatıyonmu ee napim yarım saat uyusam bana kâr yani
tarafından
Tabi kız yorulursun 2 çocuk kolay değil
tarafından
Onu doktora götürcem çünkü tam net konuşamıyo bakalım ne diycekler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,073 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 131 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,240 soru

12,224,037 cevap

36,825 kullanıcı

...