0 oy
153 göst.
Diğer kategorisinde (747 puan) tarafından
Kızlar iki gün önce kızımın kulağını deldirdim ne zaman duş aldırabilirim

3 Cevaplar

0 oy
(4,425 puan) tarafından
Bu gün duş alabilir ama duştan sonra mutlaka kurula ve teramisin merhem sür iltihaplanmaz o zaman
tarafından
Ya kız ben surdum halde burnum hala yara gibi
(4,425 puan) tarafından
Gün de iki kez uygulaman lazım canım birde hizmani devamlı hareket ettir yoksa etine kaynar benim kaç yıllık kulağımın deliği bile 4 ay kadar bi süre küpe takmadım sonra yeni küpe aldım yaptım allahım öyle mi yara olur muş bir şey olmaz diye ne krem sürdüm ne bir şey canımı aldı yakamadım küpe çıkardım kapandı kulağımın deliği =/
tarafından
Yapiyom canım yaa
(4,425 puan) tarafından
O zaman merhem yeterli gelmiyor canım başka bir antibiyotik krem yazdır sağlık ocağından su üstünde kaplan resmi olan bi antibiyotik krem var o çok etkili doktor benim göğüs ucum için vermiş ti bir iki kerede tüm yarayı geçirmişti
tarafından
Bakayım canim sağol
-Reklam-
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Sadece soru canim lincleme kınama felan değil. Neden deldirdinjz benim fikrim ilerde aklı erince kendisi isterse deldirir.Belki ilerde neden deldirdinjz felan derse 
(548 puan) tarafından
Ne alaka ya
tarafından
Yani benimkide keşke deldirilmeseymiş
(1,299 puan) tarafından
Ben de delirmedim bilerek büyüdükçe delik kızım yukarı çıkıyor bir de her küpeyi takmıyorum ben o yüzden kızımın kulağını deldirmedim
(1,947 puan) tarafından
Bende delinmwsini istemezdim çünkü alerji yapıyor  kendimi bildim bileli takmıyorum küpe felan.o yüzden kişinin kendi kararı olmalı bu :)
(747 puan) tarafından
Suan iji yaşında ve herseyin farkinda benden halasindan gorup heves edip istiyor.. ilerde istemezse de kupesini takmayabilir. :)
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Aldır canim bisi olmaz

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 453 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 239 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 553 göst.
7 Eylül 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asel Linam (968 puan) tarafından soruldu

406,124 soru

12,175,894 cevap

36,651 kullanıcı

...