0 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından
Uzak şehirden yılda bir eşinizin ailesinin yanına gidince nasıl davraniyorsunuz benim kaynanayla aram iyi sayılmaz herşeye karışır istediği bişey olmayınca küser evde bişey pişirsem karışır çok yapıyon bişey yapma diye yada kızımın iki ismi var biri kendi ismi ben ikinci ismiyle cagirdigim zaman bozulur küsluk çıkartır sizce bu yıl gittiğimde nasıl davranmalıyım tüyo verin lutfen

6 Cevaplar

0 oy
(14,413 puan) tarafından
Sen,sen ol yeter.kimse için kendini değiştirme 

Saygıda kusur etme yeter ama ben senin yerinde olsam 

Kelebek gibi uçar,arı gibi sokarım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden bir başkasına gore hareket edeyim ki Heysem oyum kimse için kendimi değiştiremem bırak kayınvaliden kendini değiştirsin saygısızlık asla yapmam ama kendimden de odun vermem canım 
0 oy
(1,660 puan) tarafından
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin
0 oy
tarafından
Ben zaten gittiğimde bir hafta kalıp dönüyorum biz anlaşamıyoruz Türkçe bilmiyor o yüzden ben bişeye yardım etmek istesem sen otur der sadece ben kapalıyım ama tunik pantolon giyen birisiyim benim pantolon giymemi istemez eşime söyler oda karışmayın ben aldım ben giydiriyorum der karıştırmaz 
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Yemegi kendi yapsin ;) cocuga iki isim taktiysaniz ikisinide soyleyin kuserse ne guzel konusmaz demektir ;))
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Canım kırmamak için çok kirildik maalesef bence boşver saygıni bozma ama ezdirmede 

İlgili sorular

+2 oy
45 cevap 1,081 göst.
+1 oy
20 cevap 582 göst.
+1 oy
34 cevap 1,447 göst.
3 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mery11 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,690 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Abc123 (281 puan) tarafından soruldu

Kategoriler