0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (805 puan) tarafından
Buraya güzel bir anımı yazacağım bugün olan birşey. Biz bebek bekliyoruz bir anda hayatımıza girdi. Borcumuz çok Ağustos da evlendik. Ne benim ailem ne eşimin ailesi 1 kuruş para vermedi. Evim eşyalı ev eşya da alamadım malesef.yeni gelin evi değil 20 senelik gelin evi. Ama mutluyum:)  2 kedimiz var eşimle sevgiliykenden beri varlar yani kedilerimiz :) neyse Ocak da hamile olduğumu öğrendim tabii çok sevindik Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin olur gider dedik hep. Ben eşime besikleri ikinci el alırım ne gerek var 6 ay yatacak dedim. Ikea beşiğini 350 TL'ye aldım sıfır gibi sallanan beşik aldım 150 TL'ye sıfır gibi o da. Elektrikli beşik çok istedim ama ikinci eli bile pahalıydı. 1 senelik tanıdığım arkadaşım bana elektrikli beşik hediye etti o kadar çok sevindim ki şuan evimiz de 3 beşik var. Sonra bebek arabası baktık ben ucuz olsun dedim eşim sıfır alalım onu bozuk çıkar ikinci eli freni tutmaz ama sıfır alırsak garantisi var dedi bende tamam dedim baktım 1500 2000 arası var. Bugün eşimin amiri aile dostumuz bize Kraft travel sistem Bebek Arabası hediye etti. İnternetten fiyatına baktık baya pahalı. O kadar mutlu olduk ki çocuğun kuculenleri ne varsa getirmişler poşet poşet kıyafetler falan. Şuana kadar biz Max kıyafet alışverişi 350 TL anca vermisizdir. Evimiz eşyalı olunca kira parası biraz fazla , kredi ödememiz var , kredi kartı borcumuz var, bide maaş kartında eksideyiz . Allah'a bin şükür kimseye muhtaç olmadan geçiniyoruz. Bebeğim o kadar uğurlu geliyor ki bize anlatamam. İnşallah beebegim biraz daha büyüyünce hayalimdeki meselege de tez zman da kavuşurum. Evladım için bir yerlere atanmak istiyorum onun rahatı için. Kendi odası olsun kendi eşyaları olsun hep diye :) duanızı hiç eksik etmeyin Allah herkesin yardımcısı oluyor bu süreçte. 

5 Cevaplar

0 oy
(22,072 puan) tarafından
Uğur degil şanslisiniz
tarafından
Şans değil nasiblisiniz :p
(22,072 puan) tarafından
Sans canim sans :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
maşaAllâh yâ onlar nasibiyle geliyor annesi rabbim hayatı boyunca böyle devam etsin bu nasibini kesmesin Mevlâ:)
0 oy
tarafından
Ay okurken okadar mutlu oldum ki anlatamam ne kadar güzel . Bebek sansiyla rızkı ile doğar derler ya ben ona çok inanıyorum . 
0 oy
(3,491 puan) tarafından
Maşallah, Allah hayırlı kapılar açsın. Bebeğin rızkını Allah gönderiyor önden önden, bolluk bereket oluyor gerçekten. 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Allah gönlünüze göre versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 555 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
10 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mutluu annee (547 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 304 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde filizzz (289 puan) tarafından soruldu

407,011 soru

12,215,851 cevap

36,804 kullanıcı

...