Yorumlara baktım da hep çok sakin demişler
Buda birşey mi yani diyesim var
Eşimin en nefret ettiğim huyları ; g.otu sıkışınca yalan söylemesi, sevmediğim şeyleri çok iyi bilmesine rağmen bilerek sinirlendirmek için yapar ve sonra ailesine ben hiç birşey yapmıyorum Funda kendi kendine sinirlenecek yer arıyor demesi. Örneğin regl olduğumda gergin oluyorum ve benimle uğraşma hastayım ve sinirliyim laf etme birşeye diye uyarmama rağmen. O günlerde hep üstüme üstüme gelir. Sus hadii tamam derim sussun duye susmazsam ne olur diye beni tahrik eder. Sonrada ailesine ben birşey yapmadım diyor. Bilerek yapıyor. Beni kötülemek için yapmadığı kalmaz . Cinli , deli diye adımı çıkarması sirf sinirleniyorum diye. Ana kuzusu olması, haklı çıkmak için herşeyi yapması, nankör olması hep bana demesi. Bana değer vermemesi, ağlamama rağmen beni bırakıp gidip uyuması . Ama annesi ağlar oooo güldürmek için sebeklik yapar. Annesi hasta olur ki sadece baş ağrısı anne hazırlan hastaneye gidelim der kendi annem hasta olur anlatırım böyle böyle hastalanmış sesi gitmiş derim geçmiş olsun diyip tv izlemesi. Yani vicdansiz, gamsız , kedersiz olması.
Ne yaşatıyorsa yaşamadan ölmesin
Aa unutmusum birde pis biri olmasından nefret ediyorum. Şimdi resim atardım ama mideniz bulanmasin diye atmıyorum. Bıktım pisliginden g.otunu toplamak için evlenmisim ben .