Üstüme çok düşmesinden ve sürekli miy miy ilgi istemesinden abi ben odun bir bayanım içimden fare gibi bik bik konuşmak gelmiyo napim
Annesigil her canını yaktığında sesi titreye titreye, ağlamamak için kendini zor tutarak bana anlatıyor.. Sonra bi daha kendimi ezdirmeyeceğim, gitmeyeceğim, gelmeyeceğim, yardım da etmeyeceğim diyor.. Aradan iki gün geçiyor, Pazar günü ne yapacaksın diyorum, annemgile gideceğim diyor.. İşte bu huyundan nefret ediyorum.. Ne yaparlarsa yapsınlar, tek tatil gününde hep onlarla.. Tamam anası babasıdır defterden silemez ama bari her hafta gitmesin o kadar olaydan sonra.. Hâlâ bu pazar seni de götüreyim diyor bi de
Çok iyidir çok hoştur daaaa kendi çıkardığı kıyafetleri tişörtleri nerde çıkardıysa oraya bırakır ama ben yatağa temiz kurumuş çamasır koyarım sonra katlarım diye ve asla katlayamam o gün içinde :)) gece yatarken dırdır eder neymiş bu yatağın üstü hep doluymuş da bilmem ne
Bide wc yi güzel kullanmaması. Eennnnnnn nefret etriğim huyu heryere su dökmeden çıkıyo
Cok uyanık.
Oooo hangi birini saysamm bilemedim
Dağınık olması
Herşeye kusur bulması
Sadece kendi dediğinin doğru olduğunu kabul etmesi
Bencil olması
Anacı olmasi
Sürekli çalışması
Eve gelince çocukla adam akıllı ilgilenmemesi
... Daha sayım mi
Sevdiğim şeyler var şimdi yalan söylemeyim
Çok dağınık ve pis ben ondan yana şikayetçiyim hamilelik döneminde biraz düzeldi amw hala istediğim ayarda değil oda zamanla olucak eminim o gayreti gördüm
401,176 soru
12,006,923 cevap
36,193 kullanıcı