Kaynanayla iyiydik doğumdan önce. Hatta hamilelikten önce. Hamileliğinde bunaldirdi beni. Doğumdan sonra da bir sürü stres yaşattı. Kızımı benden kıskanıyor. Öpme dediğimde inadına öpüyor o yüzden bir tek kaynanam sevdiğinde deliriyorum. Kızımın cild problemleri var, doktor yasakladı kimse öpmesin hemen mikrop kapar dedi ama kaynanamın umrunda değil. Kaynana optugunden sonra heryeri kaşınıyor kabarıyor yara oluyor geceleri ben başında bekliyorum yüzünü kanatmasin diye. Ağır hormonlu kremler kullanmak zorundayız. Yok öpecekmiş. Öpüp ta ne anlıyor acaba. Severse gerçekten başka şekilde davranırdı, ufak ihtiyaçlarını alırdı, ne bileyim. Öpmekle başlıyor öpmekte bitiyor sevgisi. Onlara gittiğimizde kızım hastalandı çok yüksek ateşi vardı, şehirden 2.5 saat uzakliktayiz en yakın acil de 30 dakika uzaklıkta. Hastaneye götürelim dedim Neymiş çocuklar hastalanıp buyurmuş. Biliyorum. Ama havale geçiriyormuş çocuklar ilk yardim eden kimse yok orda. Ne bileyim rakı balık keyiflerine baktılar. Ben 2 gün yüksek ateşli bebekle yattım. Bundan aonra sevdiğine hiç inanmıyorum.