0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından
Kizlar merhaba biz arabaayi satmaya karar verdik eşim bi adamla anlaştı fakat adam arabayı expere sokmadi sizce bir sotun var mı şuan noterlikte bu devirde kimse kimseye güvenilmez ama bbilemedim

12 Cevaplar

+2 oy
(363 puan) tarafından
Arabayı satan sizsiniz değil mi ekspertizden geçirmedi diye niye endise ediyorsunuz ki ekspertiz parası ödemek istememiştir 
(591 puan) tarafından
Evet ama ne bilim işte öyle bir devirdeyiz ki aklımdan bir türlü şey geliyor yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Madem so kmuyor, sattıktan sonra şu şu sorunu vardı diye sizi arayamaz. Baştan so kmasi gerekir. Boşver kendi bilir.
(591 puan) tarafından
Evet canm aynn öyle
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Para vermek istememiştir benim enistemde sokmadan aldı
(591 puan) tarafından
Anladm canm sağol
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Aman boşver sonuçta o alıyor canim para odememk için yapmamamistir
(591 puan) tarafından
Benim aklıma hep dolandırıcılık falan geliyor nasıl yapabilir bilmiyorum ama hiç biseye güvenemiyorum
(2,191 puan) tarafından
Noterde ödeniyor zaten para aldigina dair noterde imza atıliyor  sizde noterde parayı alıp, imza atarsanız sorun olmaz  biz alırken adam parayı saymisti imza atmıştı
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Boşver keyfi bilir sonra osu busu çıktı demesin
(591 puan) tarafından
Sağol canm yorum icin
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Bacım exper az para mı geçen de biz Bi arabaya karar verdik alacaktık exper 1400tl dedi. Sonra tanıdık ustalar vardı markanın servisine sorduk 250 ye hallederiz dedi. Neyse araba geldi arabayı görünce ben vazgeçtim arabadan. Karşıdaki size güvenmiş olabilir yani. Benimde karşımda güvenilir tipler olsa bende sokmayı düşünmezdim 
(591 puan) tarafından
Evet eşim hastanede çalışıyor bide temizlik hastası arabaya galoş falan giy demiş adama acaba ondan mı çok sağol canm yorum icin
0 oy
(20,440 puan) tarafından
Satan senin kocan değilmi :D neye sorun olacak
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Satan sizsiniz herhangi bir sorun yok 6 ay geri iade hakkı var ama exper yaptırmamış o yüzden sıçlu kendisi olur her daim 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Muhtemelen para vermek istememiştir .Daha sonra şu sorunu varmış bu araba o kadar etmez diye para mara isterse kabul etmeyin .
0 oy
tarafından
Niye sorun olsun ki kendisi expere sokmak istememiş çünkü expere de para verecek , bizde araba alıp satarız expere sokmayiz tamirciye götürürüz 
0 oy
tarafından
Eksperler çok pahalı ya ondan ya da araba gözüne temiz gelmiştir arabadan anlayan biriyse de hiç gerek duymamıştır. Bizde sattık birkaç ay olmuştu alalı zaten eksper yeni dedi adam yedek parcaciymis hem acil ihtiyacı varmış hem de arabaniz çok temiz deyip hemen aldı gitti. 
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Boş ver canım Kendi bilir yarın bir şey olursa sizi aramasın

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 282 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asabii (517 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 502 göst.